11.04.2017

“Bi'başka blogger” olmaya var mısınız?

Forum İstanbul'un, şehrin sokak modası trendlerini belirleyeceği “Street Fashion İstanbul” projesi başlıyor. Forum İstanbul “Sokak modasının nabzını en iyi ben tutarım” diyen herkesi www.streetfashionistanbul.com adresinde kendi blog sayfasını oluşturmaya davet ediyor.

Zengin marka karmasıyla Avrupa'nın en büyük ve gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Forum İstanbul'da, nisan ayından itibaren Avrupa'da son dönemin en popüler moda trendleri arasında gösterilen sokak modasının rüzgarı esiyor. “Bi'başka blogger olmaya var mısınız?” sloganıyla yola çıkan “Street Fashion İstanbul” projesiyle sokak modasında iddialı herkes blogger olma fırsatı yakalıyor.

Yarışmaya katılmak isteyenlerin Forum İstanbul'daki tüm mağazalardan yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişlerin ardından Forum İstanbul Danışma Masası'ndan katılım kodu almaları ve www.streetfashionistanbul.com adresine girip profillerini oluşturmaları yeterli!

“Street Fashion İstanbul”a katılanları hediye çeklerinden ünlü moda tasarımcılarıyla tanışmaya kadar farklı ödüller bekliyor. Yarışmanın nisan ayı jürisi ise ünlü stil danışmanı Gülay Kamaz olarak açıklandı. Önümüzdeki aylarda ise jüri koltuğunda oturacak isimler şöyle sıralanıyor: Deniz Berdan, Siren Ertan, Emre Ertürk, Tanju Babacan ve Özlem Süer.

Alışverişini yap, kodunu al, profilini oluştur, blogger ol!

• Forum İstanbul'daki tüm mağazalardan 150 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Forum İstanbul Danışma Masası'ndan bir katılım kodu alacak.
  • Kod ile www.streetfashionistanbul.com adresindeki mikro sitede kendi profilini oluşturan blogger adayı katılımcı, stilini yansıtabileceği fotoğraf, video ve blog yazılarını paylaşabilecek.
  • Her ay ünlü bir moda tasarımcısı veya stilist, ayın jürisi olacak.
  • www.streetfashionistanbul.com ziyaretçileri, tüm katılımcıların girdilerini oylayabilecek. Her ay oylamada ilk 10'a girecek olan kişiler, o ayın jürisi olacak ünlü moda tasarımcısı ile bir araya gelecekler.
  • Ayın jürisi tarafından o ayın Street Fashion İstanbul blogger'ı seçilecek ve seçilen katılımcı 1.000 TL değerinde hediye çekine sahip olacak.
  • Yarışma her ay yeniden başlayacak, ekim ayına dek ayın blogger'ı seçimleri devam edecek.
  • Her ayın birincileri aynı zamanda yılın birinciliği için de aday olacaklar. Ekim ayında, her ayın birincisi arasından yılın birincisi belirlenecek.
  • Her yıl Ekim ayında yapılan Forum Fashion Week'te ise yılın blogger'ının kombinlerine yer verilecek.

Forum İstanbul Hakkında:
İstanbul Bayrampaşa'da toplam 495.000 metrekarelik inşaat alanına sahip Forum İstanbul 176.245 metrekare kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası 286 markası ile yalnız Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri. Mağaza karması, etkinlikleri, mimarisi, sanat eserleriyle de İstanbul'da yeni bir hayatın yolunu açan Forum İstanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi, E5 ve TEM otoyolunun bağlantı noktasında konumlanması, yeni metro hatları üzerinde olması, Atatürk Havalimanı'na sadece 25 dk'da ulaşılabilir olması ile, sadece İstanbullulara değil, İstanbul'u ziyaret eden yerli ve yabancı ziyaretçiler için rahat ulaşım ve alışveriş ortamı sunuyor.