Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
12.04.2017

Bayram sen gülünce başlasın!

23 Nisan'da modanın başrolünde çocuklar var. Morhipo.com, Çocuk Bayramı yaklaşırken ilhamını baharın neşesinden aldı, modayı bu kez çocuklar için beğeniye sundu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaklaşırken, modanın sahnesinde başrolde çocuklar var. Baharın neşeli ruhuyla birleşen çok özel trendler, yeni sezon fırsatlarıyla minik modaseverlerle buluşuyor. Morhipo.com'daki birbirinden canlı ve renkli parçalar, metalik ve spor tasarımlar, dantel dokular ve aksesuarlar sezonun favori çocuk trendleri arasına giriyor.

Çocuk trendleri artık yetişkinlerinki kadar zengin

Baharın gelişiyle hafifleyen ve renklenen kıyafetler, milenyum çocuklarının yaratıcı ve enerjik ruhunu yansıtıyor. Yetişkin koleksiyonlarını aratmayacak şıklıktaki koleksiyonlar ile çocuklar, 23 Nisan'da stilleriyle de ilgiyi üzerlerine çekecek. Minikler bayramı ve okullardaki özel etkinlikleri birbirinden şık ve rahat elbise, babet, ceket ve gömleklerle karşılayacak.
Çocuk tarzının en temel parçalarından olan spor giyimde ise anne-kız ve baba-oğul ikili teması oldukça revaçta. Özellikle Athleisure trendi ile ailenin küçük üyeleri yetişkinlerin birer minik kopyası olacak.  Aksesuarlarda da yetişkinleri imrendirecek çantalar, çoraplar ve daha birçok tasarım minik modaseverlerle buluşmaya hazır.

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.