14.08.2018

Bayram öncesi alışveriş keyfi için Forum Çamlık'tan özel düzenleme

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, bayram alışverişleri için gerçekleştirdiği özel uygulama kapsamında ziyaretçilerine sabah 10.00'dan akşam 23.00'e dek hizmet verecek. 17-20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek uygulamayla, Forum Çamlık ziyaretçileri bayramlık alışverişlerini gönül rahatlığıyla tamamlayacak.

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, 17-20 Ağustos 2018 tarihleri arasında ziyaretçilerinin alışveriş keyfini 23.00'e dek uzatıyor. Bayramdan önceki dört gün boyunca geçerli olacak özel çalışma saatleri, Forum Çamlık ziyaretçilerinin alışveriş keyfine keyif katacak.

Bayramın birinci günü olan 21 Ağustos 2018 günü 14.00-22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak Forum Çamlık, diğer bayram günlerinde ise her zaman olduğu gibi saat 10.00 – 22.00 arasında ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.