Haberler / Çeşme Bazlama Kahvaltı Basın Bültenleri
16.05.2019

Bayram kahvaltısının en keyifli adresi: Çeşme Bazlama Kahvaltı

Çeşme Bazlama Kahvaltı, Çeşme esintisini bayram sabahında hissetmek, sevdikleriyle uzun ve keyifli bir kahvaltıda buluşmak isteyen herkesi, bu bayramda da doymadan kalkmanın yasak olduğu zengin sofralarına davet ediyor!

Bir anne kız hikayesiyle yola çıkan ve bugün 100'ü aşkın çalışanıyla biri Çeşme'de üçü Nişantaşı'nda olmak üzere toplam dört noktada hizmet veren Çeşme Bazlama Kahvaltı, hem karınları hem de gönülleri doyuracak keyifli bayram kahvaltılarının tek adresi olacak. Her sabah kapılarını “doymadan kalkmak yasak” sloganıyla açan, Çeşme esintisini şehrin kalbine taşıyan zengin sunumuyla dikkat çeken Çeşme Bazlama Kahvaltı, bayramda sevdikleriyle bir araya gelmek isteyenleri bekliyor.

Çeşme Bazlama Kahvaltı'nın sofralarında tam 37 ayrı reçel, 12 çeşitle süslü söğüş tabağı, 3 çeşit sıcak ikram ve yine Nurten Anne'nin gizli tarifiyle hazırlanan menemen yer alıyor. Tüm kahvaltılar, markaya özel üretilen çömlek tabaklarda sunuluyor ve markaya özel harmanlı sınırsız çayla beraber servis ediliyor. Ege kıyılarının taze, leziz ve sağlıklı kahvaltılarını yılın her günü misafirleriyle buluşturan Çeşme Bazlama Kahvaltı'nın sırrı, Nurten Anne'nin tariflerinde saklı. Nurten Anne'nin yarattığı birbirinden özgün lezzetlere sahip ev yapımı reçeller, sevenlerine görsel ve tatsal bir şölen sunuyor. Markaya adını veren ve aile yadigarı özel tariflerle hazırlanan bazlamaların yanı sıra üç farklı çeşitte gözleme ve leziz pişiler Çeşme Bazlama Kahvaltı'nın olmazsa olmazları arasında yer alıyor.

Editöre Not: Çeşme Bazlama Kahvaltı kurucuları Sinem Tuncer ve Nurten Tuncer'in fotoğrafları, kahvaltı ve mekan görselleri linktedir.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Çeşme Bazlama Kahvaltı Hakkında
1992 yılında Çeşme'de Yaşar Ahmet Tuncer'in butik otelinin kahvaltı servisi için kurduğu ve Aydın Atburgazı köyünün en iyi bazlamasını yapan annesinin özel tarifini müşterileriyle buluşturduğu düzeni, bir süre sonra eşi Nurten hanım devraldı. Kahvaltıya kendi tarifleriyle farkı bir boyut katan Nurten hanımın yarattığı lezzetler ve sunumları kısa süre içinde kulaktan kulağa yayılarak meşhur oldu. Yaşar bey ve Nurten hanımın kızları Sinem, öğrenim hayatı için gittiği ve 12 yılını geçirdiği Amerika'dan yurda kesin dönüş yaptı ve 2013'te bu meşhur ekibe katıldı. Ekibe getirdiği taze kan ve yeni nesil önerileriyle kahvaltının ününe ün katan Sinem Tuncer, yalnızca yaz aylarında değil tüm seneye yayılan bir servis sunmak üzere kolları sıvadı. 2015 – 2016 yılları arasında önce Karaköy'de Nurten Anne ve kızı Sinem'in girişimiyle başlayan Çeşme Bazlama Kahvaltı serüveni, kısa süre sonra Nişantaşı'nda açılan ilk dükkanla devam etti. Çeşme Bazlama Kahvaltı bugün Çeşme'de sezonluk açık bulunan ilk mekanın yanı sıra Nişantaşı'nda 12 ay açık 3 şubesiyle hizmet veriyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı'nın sofralarını Anadolu'nun dört bir yanındaki yerel tedarikçilerinden özenle seçilen lezzetlerin yanı sıra, Nurten Anne'nin kendi üretimi olan 37 reçel çeşidi süslüyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı sofralarına özel üretim yapan üç tarladan da sürekli taze ürün tedariği gerçekleştiriliyor. Üretim ve tedarikten sorumlu Yaşar Ahmet Tuncer, en az sunduğu kahvaltı kadar ünlü olan Nurten Anne, profesyonel bakış açısı ve yurt dışı deneyimleriyle ekibi destekleyen Sinem Tuncer üçlüsü başta olmak üzere, üretim, tedarik, mutfak, sunum gibi aşamalarda çalışan 100 kişiyi aşkın kadrosuyla büyük bir aileye dönüşen Çeşme Bazlama Kahvaltı, “doymadan kalkmak yasak” sloganıyla her gün hem karınları hem de gönülleri doyurmaya devam ediyor.

Çeşme Bazlama Kahvaltı
1992 yılında Çeşme’de Yaşar Ahmet Tuncer’in butik otelinin kahvaltı servisi için kurduğu ve Aydın Atburgazı köyünün en iyi bazlamasını yapan annesinin özel tarifini müşterileriyle buluşturduğu düzeni, bir süre sonra eşi Nurten hanım devraldı. Kahvaltıya kendi tarifleriyle farkı bir boyut katan Nurten hanımın yarattığı lezzetler ve sunumları kısa süre içinde kulaktan kulağa yayılarak meşhur oldu. Yaşar bey ve Nurten hanımın kızları Sinem, öğrenim hayatı için gittiği ve 12 yılını geçirdiği Amerika’dan yurda kesin dönüş yaptı ve 2013’te bu meşhur ekibe katıldı. Ekibe getirdiği taze kan ve yeni nesil önerileriyle kahvaltının ününe ün katan Sinem Tuncer, yalnızca yaz aylarında değil tüm seneye yayılan bir servis sunmak üzere kolları sıvadı. 2015 – 2016 yılları arasında önce Karaköy’de Nurten Anne ve kızı Sinem’in girişimiyle başlayan Çeşme Bazlama Kahvaltı serüveni, kısa süre sonra Nişantaşı’nda açılan ilk dükkanla devam etti. Çeşme Bazlama Kahvaltı bugün Çeşme’de sezonluk açık bulunan ilk mekanın yanı sıra Nişantaşı’nda 12 ay açık 3 şubesiyle hizmet veriyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı’nın sofralarını Anadolu’nun dört bir yanındaki yerel tedarikçilerinden özenle seçilen lezzetlerin yanı sıra, Nurten Anne’nin kendi üretimi olan 35’i aşkın reçel çeşidi süslüyor. Çeşme Bazlama Kahvaltı sofralarına özel üretim yapan üç tarladan da sürekli taze ürün tedariği gerçekleştiriliyor. Üretim ve tedarikten sorumlu Yaşar Ahmet Tuncer, en az sunduğu kahvaltı kadar ünlü olan Nurten Anne, profesyonel bakış açısı ve yurt dışı deneyimleriyle ekibi destekleyen Sinem Tuncer üçlüsü başta olmak üzere, üretim, tedarik, mutfak, sunum gibi aşamalarda çalışan 100 kişiyi aşkın kadrosuyla büyük bir aileye dönüşen Çeşme Bazlama Kahvaltı, “doymadan kalkmak yasak” sloganıyla her gün hem karınları hem de gönülleri doyurmaya devam ediyor. www.bazlamakahvalti.com www.instagram.com/bazlama.kahvalti