07.06.2018

Basın mensupları Forum Çamlık'ta iftar için buluştu

Denizli'nin en çok ilgi gören alışveriş merkezi Forum Çamlık, basın mensuplarının katılımıyla gerçekleştirdiği keyifli bir iftar yemeği organizasyonuna imza attı.

Tam on yıldır her gün Denizlilileri buluşturan Forum Çamlık, bu yıl iftarda basın mensuplarını bir araya getirdi. 5 Haziran 2018 Salı akşamı Downtown House'da gerçekleştirilen keyifli yemekte misafirlerin sohbetine fasıl grubu da eşlik etti.

İftar yemeğinde basın mensuplarını ağırlayan Forum Çamlık Alışveriş Merkezi Müdürü Didem Kırşallıoba, organizasyonla ilgili şunları söyledi: “İftar davetimize katılan Denizli'nin değerli basın mensuplarına tüm ekibim adına teşekkür ederim. Birlikte güzel bir sohbet fırsatı yakaladığımız bu sıcak ortamda, değerli gazeteci dostlarımızı aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Yalnızca bir alışveriş merkezi değil, aynı zamanda yaşam merkezi olarak konumlanan Forum Çamlık'ın gazeteci dostlarımızın da yakından takip ettiği projeleri ve etkinliklerini yüz yüze paylaşma, fikir alışverişinde bulunma fırsatı da yakaladık. Her biri aynı zamanda bizim ziyaretçimiz de olan, destekleriyle ve ilgileriyle bizi onurlandıran basın mensuplarıyla beraber güzel zaman geçirmek ve Ramazan ruhunu yaşamaktan büyük keyif aldık. Görüş ve yorumları dinlemek, beklentilerini bilmek bizim için çok önemli, yeni dönem projelerimizi hem ziyaretçilerimizden hem de gazeteci dostlarımızdan gelen fikir ve önerilerle şekillendirmeye devam edeceğiz.”