Haberler / Banana Republic Basın Bültenleri
09.06.2017

Banana Republic'ten farklı yaz keşiflerinin büyüsünü yaşatacak ışıl ışıl bir koleksiyon

Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, Yaz Koleksiyonu'nda yer alan birbirinden seçkin parçalarıyla, yaz günlerinin keşfetme büyüsünü kıyafetlere taşıyor.

Banana Republic'in yeni yaz koleksiyonu, gardıroplara eşsiz bir stil katıyor. En cesur ve en renkli stillerin mevsimi olan yaza yakışan birbirinden şık alternatifleriyle göz kamaştıran Banana Republic Yaz Kadın ve Erkek koleksiyonları, şık kombinler için yine en iyi adres oluyor.

Banana Republic Kadın koleksiyonunda yer alan ve günlerce üzerinizden çıkartmak istemeyeceğiniz elbiseler, desenleri, göz alıcı renkleri ve şık kesimleriyle bir arada sunuluyor. Keten ve satenin en şık yorumlarıyla yaz sıcaklarına meydan okuyan pantolonlar, kısa kollu, kolsuz, pileli ya da düşük omuzlu bluzlarla harika kombinlere imza atıyor.

Banana Republic Yaz Erkek Koleksiyonu ise tüm yaz boyunca yapılan her aktivitede ve her davette en şık stile sahip olmak isteyen beylerin yüzünü güldürüyor. Keten gömleklerin ferahlığı, Aiden şortların eşsiz şıklığı, alternatif kesimlerde sunulan meşhur “chino” pantolonların maskülen duruşu ve ütü gerektirmeyen “camden-fit” gömleklerin tarzı, Banana Republic'in erkek koleksiyonunu yine vazgeçilmez kılıyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

www.bananarepublic.com.tr

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Banana Republic Hakkında
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California'da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90'lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani ulaşılabilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500'den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye'de 4 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.

Banana Republic
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California’da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90’lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani erişilebilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500’den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye’de 4 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.