Haberler / Banana Republic Basın Bültenleri
11.02.2017

Banana Republic'in mükemmel kesimleri, baharı müjdeleyen şık desenlerle buluştu

Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, İlkbahar Koleksiyonu'nda yer alan birbirinden seçkin parçalarıyla fark yaratıyor.

Banana Republic'in yeni koleksiyonu, gardırobunuzda taptaze bir bahar rüzgarı estirmeye geliyor. Tatlı bahar günlerini yeni stiliyle karşılamak isteyenlere birbirinden şık alternatifler sunan Banana Republic İlkbahar Kadın ve Erkek koleksiyonları,  şık kombinleriyle her güne ayrı bir tarz katacak.

Kadın koleksiyonunda bluz ve gömleklere eklenen ve bahar coşkusunu temsil eden hareketli detaylar, çarpıcı desenlerle bir arada sunuluyor. Şık kesimli elbiseler, floral desenleriyle göz alan ikonik “Sloan” pantolonlar ve bahar aylarının vazgeçilmesi ceketlerle süslü koleksiyon, tüm sezon boyunca stilinize eşlik edecek tamamlayıcı aksesuarlar da içeriyor. Banana Republic İlkbahar Erkek Koleksiyonu ise yumuşacık kumaşlarıyla dikkat çeken baharlık tişörtler, alternatif kesimlerde sunulan meşhur “chino” pantolonlar ve maskülen bahar desenlerinde gömleklerle, ilkbaharın en şık tarzını sunuyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

www.bananarepublic.com.tr

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Banana Republic Hakkında
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California'da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90'lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani ulaşılabilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500'den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye'de 4 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.

Banana Republic
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California’da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90’lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani erişilebilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500’den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye’de 4 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.