Haberler / Banana Republic Basın Bültenleri
17.01.2018

Banana Republic'de kış indirimi yeni sürprizlerle devam ediyor

Soğuk havalara da şıklığıyla damgasını vurmak isteyenler, Banana Republic'in kadın ve erkek koleksiyonlarındaki zarif parçalara çok özel bir indirimle sahip olacak. 18-23 Ocak tarihleri arasında yüzde 50'ye varan kış indirimine ilave olarak Banana Republic'ten alınacak ikinci ürüne yüzde 40 indirim uygulanıyor.

Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, yarıyıl tatiline özel bir indirim sürprizi sunuyor. 18-23 Ocak 2018 tarihleri arasında Banana Republic'ten yapılacak alışverişlerde sezon indirimlerine ek olarak ikinci ürün de tam yüzde 40 indirimli sunuluyor.

Banana Republic'in Kadın Koleksiyonu'nda bluzlar 99.90 TL, gömlekler 149.90 TL, kazaklar 199.90 TL, pantolonlar ise 169.90 TL'den başlayan fiyatlarla sunuluyor.

Erkek Koleksiyonu'nda ise gömlekleri 149.90 TL, kazakları 169.90 TL, üst giyim ürünlerini de 99.90 TL'den başlayan fiyatlarla almak mümkün.

Yüksek çözünürlüklü dekupe görseller için:https://goo.gl/ygoNbU

www.bananarepublic.com.tr

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Banana Republic Hakkında
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California'da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90'lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani ulaşılabilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500'den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye'de 3 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.

Banana Republic
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California’da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90’lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani erişilebilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500’den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye’de 4 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.