Haberler / Banana Republic Basın Bültenleri
21.12.2016

Banana Republic yılın ilk ayından itibaren stiliyle öne çıkmak isteyenleri çağırıyor

Ocak ayı boyunca geçerli olacak çok özel Banana Republic indirimleri yeni yılı stiline yapacağı şık dokunuşlarla mükemmelleştirmek isteyenleri bekliyor.

Attığı her adımda stil sahibi olmak isteyenlerin markası Banana Republic'in ocak ayına özel indirimleriyle, yeni yıla yepyeni bir tarzla girmek mümkün. Kadın koleksiyonunun Merino kazakları, ikonik Sloan pantolonları, birbirinden şık aksesuarları; erkek koleksiyonunun  ipek koton kaşmir karışımlı kazakları, yüksek kaliteli kumaştan üretilmiş farklı renkte gömlekleri ve modern atkıları, yılın ilk ayından itibaren stil ikonu olmak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

www.bananarepublic.com.tr

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Banana Republic Hakkında
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California'da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90'lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani ulaşılabilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500'den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye'de 4 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.

Banana Republic
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California’da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90’lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani erişilebilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500’den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye’de 4 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.