Haberler / Banana Republic Basın Bültenleri
11.10.2017

Banana Republic ile sonbahar şıklığı

Stiliyle her mevsimde bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic, yeni sezon sonbahar kadın ve erkek koleksiyonlarıyla yine şıklığı garanti ediyor.

Banana Republic'in gardıroplara eşsiz bir stil katan şık yeni sezon ürünleriyle, sonbaharın alışkın olmadığı büyülü bir stile sahip olmak mümkün. Sonbahar kadın koleksiyonu kapsamında sloan pantolonlarla fark yaratan Banana Republic'in “power strech” özellikli kumaşları, vücuda şekil veren, düşük belli ve dar kesimli fit bir görünüm sunuyor.

Cameldan başlayarak gri, lacivert, petrol yeşili ve pembe tonlarına uzanan bir sonbahar hikayesine sahip Banana Republic kadın koleksiyonunda, leopar detaylı ürünler, kadife dokulu elbiseler ve üstler göze çarpıyor. Merino kazakların serin havaları ısıtan dokusu Banana Republic kadınına her güne ayrı bir tarz katma fırsatı veriyor.

Erkek koleksiyonunda doğal renklerle bordo, kızıl ve turuncu tonlarını kombinleyen Banana Republic'in yeni sezon ürünleri arasında en iddialı parçalar yine pantolon, kazak ve gömlekler. Chino pantolonların rüya gibi rahatlığı, merino kazakların yumuşak şıklığıyla birleşecek ve Banana Republic erkeğinin maskulen tarzını mevsim geçişlerini kurtaracak seçkin parçalarla tamamlamasını sağlayacak.

Her daim objektiflerin önünde olan ünlü stil ikonu Olivia Palermo işbirliği ile tasarlanan Banana Republic x Olivia Palermo kapsül koleksiyonu ise militer detaylara ve bohem dokunuşlara sahip. Bu çok özel koleksiyonda maksi elbiseler, şık ve iddialı militer ceketler, paltolar ve pastel renkteki bluzlar oldukça dikkat çekiyor. Palermo'nun tasarımcı kimliğiyle ön plana çıktığı bu kapsül koleksiyon Ekim ayı itibariyle Banana Republic City's AVM mağazasındaki yerini aldı.

Yüksek çözünürlüklü imaj ve dekupe görseller için:

www.bananarepublic.com.tr

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

Banana Republic Hakkında
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California'da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90'lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani ulaşılabilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500'den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye'de 4 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.

Banana Republic
Seyahat etmekten ve ilginç yerlerden kıyafet toplamaktan hoşlanan Mel ve Patricia Ziegler çiftinin 1978 yılında, Mill Valley California’da askeri giysiler ve safari giysileri satan bir marka olarak kurduğu Banana Republic, 1983 yılında Gap Inc. bünyesine geçti. 90’lı yıllarda, seyahat ve macera severler için giysi tasarlayan bir markadan bugünkü haline yani erişilebilir lüks bir yaşam tarzı sunan bir marka haline geldi. Dünya çapında 25 ülkede, 500’den fazla mağazası ve global e-ticaret siteleriyle 85 ülkeye ulaşan Banana Republic, 2013 yılında 35. Yıl dönümünü kutladı. Banana Republic markası, bugün Türkiye’de 4 perakende mağazası ve www.bananarepublic.com.tr adresindeki online satış sitesiyle ulaşılabilir lüksün keyfini sürmek isteyenlerin adresi olarak gösteriliyor.