03.04.2018

Baharın müjdecisi 10. Geleneksel Forum Aydın Tenis Turnuvası başlıyor!

Aydın ve çevre illerin eğlence ve alışveriş merkezi Forum Aydın'ın heyecanla beklenen Tenis Turnuvası için kayıtlar başladı! 10. Forum Aydın Tenis Turnuvası'na başvurular 19 Nisan'a dek devam edecek. 21 Nisan – 19 Mayıs 2018 tarihleri arasında Aydın Tenis Kulübü Kortlarında gerçekleştirilecek olan turnuvanın ödülleri ise 19 Mayıs'ta Forum Aydın'da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Düzenlediği etkinliklerle on yıldır Aydın ve çevre illerin çekim merkezi olan Forum Aydın'ın tenis tutkunları tarafından merakla beklenen turnuvası için 10. Kez geri sayım başladı. 19 Nisan 2018 tarihine dek Aydın Tenis Kulübü tarafından başvuruları kabul edilecek turnuvanın maçları, 21 Nisan – 19 Mayıs tarihleri arasında yine kulübün kortlarında oynanacak.

Forum Aydın 10. Tenis Turnuvası'nın ödül töreni ise 19 Mayıs 2018 Cumartesi günü saat 18.00'de Forum Aydın'da gerçekleştirilecek. Onuncu yılında çocuk büyük tüm dereceye girenlerin Forum Aydın'ın sürpriz hediyelerine sahip olacağı bu geleneksel turnuvanın bir parçası olmak isteyen herkes, detaylı bilgi ve kayıt için www.aydinteniskulubu.com adresini ziyaret edebilir.