15.03.2019

Baharın gelişini Forum Bornova ile kutlayın!

İzmir'in çekim merkezi Forum Bornova, baharın gelişine özel kampanyası “Bırak Kazan”la sunduğu benzersiz alışveriş deneyimini sürpriz hediyelerle taçlandırıyor. 15 - 31 Mart tarihleri arasında Forum Bornova'dan tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri alışverişlerin anında sürpriz hediyelerden birini kazandıracağı bu özel fırsattan yararlanmak isteyenler, Forum Bornova'ya davetli!

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova tüm misafirler 15 – 31 Mart 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek “Bırak Kazan” kampanyasına davet ediyor.

Kampanya süresince aynı gün içinde tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan Forum Bornova ziyaretçilerinin katılabileceği Bırak Kazan, anında sürpriz hediyelerden birini kazanma imkanı sunacak. Alışveriş keyfini kazanca çevirmek isteyen herkes, Forum Bornova'ya davetli!