Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
08.05.2017

Baharı Morhipo'nun Gypsy Koleksiyonu ile kutlayın!

People by Fabrika, Gypsy Koleksiyonu ile baharın neşesini “özgür ve modern çingeneler” temalı tasarımlara taşıdı.

“Modada Demokrasi” anlayışıyla yola çıkan Morhipo özel markası People by Fabrika, her ay farklı konseptlerle modern ve iddialı modaseverleri buluşturmaya devam ediyor. Baharın neşesinin yansıdığı Gypsy Koleksiyonu'nda; sade ve şık ofis çizgileri dantel bluz ve şortlar, volan detaylar, bohem desenler, püsküllü ve salaş takılarla tamamlanıyor.
Sezonun önemli trendlerini sade çizgisiyle birleştiren People by Fabrika, Gypsy Koleksiyonu'yla özgür ruhlu tasarımları çiçekli ve tropik desenlerle birlikte ofisinize ve en özel buluşmalarınıza getiriyor. Sezonun en önemli trendi olan belden bağlamalı modeller ve omuz açıkta bırakan tasarımların öne çıktığı koleksiyon, şıklığı ve rahatlığı bir arada bulmak isteyenlerin favorisi oluyor.

People by Fabrika'da Her Ay Yeni Bir Koleksiyon
Ayşe Deniz Yeğin'in yalın tasarım estetiğini taşıyan People by Fabrika 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda her ay farklı bir temayla hazırlanan kapsül koleksiyonlar yer alıyor. Mart ayı sonunda tanıtılan ilk tema, marin stile güncel bir dokunuş getirmişti. Nisan sonunda satışa sunulan Gypsy (çingene) teması ise sezonun önemli trendlerini bir araya getirmeye devam ediyor. People by Fabrika koleksiyonu her ay yenilenen tasarımlarla Morhipo.com'da keşfedilmeyi bekliyor.

*Dekupe görsellerin tamamına linkte ulaşabilirsiniz:

Marjinal Porter Novelli - Esra Şavkın
0212 219 29 71 / 0537 858 85 49 / esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.