07.04.2018

Bahar coşkusu Forum Bornova'da Bırak Kazan'la devam ediyor!

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, 30 Mart'ta başlayan “Bırak Kazan” yarışmasıyla pek çok sürpriz hediye dağıtmaya devam ediyor. “Bırak Kazan”la bahar alışverişinizi kazanca dönüştürmek için, 15 Nisan'a dek Forum Bornova'ya davetlisiniz!

Baharın gelişini rengarenk dekorların yanı sıra eğlenceli bir kampanyayla da kutlayan Forum Bornova, tüm ziyaretçilerini “Bırak Kazan”la dağıttığı sürpriz hediyelerle sevindiriyor.Forum Bornova'dan tek seferde 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkesin katılmaya hak kazandığı “Bırak Kazan” oyunu, 15 Nisan 2018'e dek sürpriz hediyelerle bahar alışverişinize keyif katmaya devam edecek.