22.03.2019

Bahar alışverişlerinize özel cazip fırsatlar Forum Mersin'de

Mersin'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, bahar alışverişlerinize kazanç katıyor. Forum Mersin'in 30 Mart'a kadar devam edecek özel kampanyası kapsamında aynı gün içinde yapılacak 300 TL'lik alışverişler, anında 30 TL yüklü hediye kart kazandıracak.

Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Mersin, bahar alışverişine gelen tüm ziyaretçilerine harcadıkça kazandıran özel bir fırsat sunuyor. 15 Mart'ta başlayan Param Forum Mersin kampanyası kapsamında, aynı gün içinde, toplamda en fazla iki fişte veya faturada yapılacak 300 TL'lik alışverişler anında 30 TL yüklü hediye kart kazandıracak.

30 Mart 2019'a dek devam edecek stoklarla sınırlı bu özel kampanyaya katılmak, alışverişini anında kazanca çevirmek isteyen herkes, Forum Mersin'e davetli!

www.forummersin.com