Haberler / Marks&Spencer Basın Bültenleri
05.06.2017

Babalarımızla geçirdiğimiz her anı özel kılacak hediye önerileri Marks & Spencer'da

Stil ve kalitenin adresi Marks & Spencer, bu yıl geniş ve modern erkek giyim koleksiyonuyla Babalar Günü için pek çok hediye alternatifi sunuyor. Marks & Spencer “hayatın her anı yaşamaya değer, iyi yaşa” sloganıyla, babasıyla beraber geçirdiği her anı özel kılmak isteyenler için hazırladığı geniş koleksiyonuyla göz dolduruyor.

Marks & Spencer bu yıl Babalar Günü'nde her yaşta, her zevke ve her ihtiyaca hitap eden, hayatın her anını yaşamaya değer kılacak çok özel hediye önerileri sunuyor. Babasına hediye seçmek isteyenlerin yüzünü güldürecek bir kampanyaya da imza atan Marks & Spencer, 8 – 18 Haziran 2017 tarihleri arasında 300 TL üzerindeki alışverişlere 100 TL hediye çeki veriyor.

Stil sahibi, modern, tarz babalar için hayatın her anını yaşamaya değer kılacak birbirinden güzel parçalara sahip Marks & Spencer yeni sezon erkek koleksiyonu, yaz sıcaklarında babaları rahat ettirecek kumaşlarıyla göz dolduruyor. Farklı renklerde keten gömlekler, zengin pamuklu dokusuyla ve “kargo” modelleriyle ön plana çıkan konforlu şortlar, pek çok farklı kombinle eşsiz birer hediye alternatifi olmaya aday. Pamuklu tişörtler ve polo yaka üstlerin yanı sıra, yazın vazgeçilmezi çabuk kuruma özelliğine sahip şık mayolar, Marks & Spencer'dan babanıza özel seçebileceğiniz diğer hediye alternatifleri arasında yer alıyor. Tarzından uykusunda bile ödün vermeyen karizmatik babalar için ise en iyi hediye, Marks & Spencer'ın “sleepwear” koleksiyonunda gizli. Özel David Gandy tişört ve pijamaların yanı sıra Marks & Spencer'ın en çok tercih edilen boxer model iç çamaşırları da iyi birer hediye alternatifi olmaya aday.

Tüm senenin yorgunluğunu yaz tatilinde atmayı hayal eden babalara hediye olarak Marks & Spencer erkek koleksiyonunun hasır ve yazlık şapkaları, kasketleri, açık renk ve smart casual yazlık kemerleri, güneş gözlükleri, sürtünmeye ve aşınmaya dayanıklı yazlık sırt çantası ve bavul alternatiflerinden birini seçebilirsiniz.

Dilek Özcan
dileko@marjinal.com.tr

www.marksandspencer.com.tr

Marks & Spencer Hakkında
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.

Marks&Spencer
Tüm dünyada tanınan İngiliz perakende devi Marks & Spencer, modern stil ve kaliteyi, kadın & erkek, çocuk, iç giyim koleksiyonları açılımında ve bunların yanı sıra ev koleksiyonu seçenekleriyle gıda ürünlerini, müşterilerinin beğenisine sunuyor. 45 farklı ülkede 1.000'i aşkın mağazalar zinciriyle kuruluşu bir yüzyılı aşkın süre öncesine dayanan Marks & Spencer, İngiltere'nin öncü perakendecileri arasında bulunuyor. Türkiye'de ise 1995 yılından bu yana faaliyet gösteren marka, bugün 43 mağazası ile Türkiye'nin önemli giyim perakende zincirleri arasında yer alıyor. Stil, Kalite, Servis, Yenilikçi Yaklaşım ve Güven ilkeleri ile hareket eden ve yaptığı her işte müşterilerini ön planda tutan marka, tüm dünyada daimî yenilikçi ürünleri, yüksek kalite standartları ve bu amaçta oluşturduğu ilkeleri ile ürünlerini satışa sunuyor.