13.06.2018

Babalara özel ödüllü Slot Car heyecanı Forum Aydın'da

Bu yıl Babalar Günü heyecanı Forum Aydın'ın eğlenceli yarışmasıyla katlanacak. Toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapanların katılımına açık Slot Car yarışması, birinciye 1.000 TL, ikinciye 500 TL ve üçüncüye 250 TL'lik hediye kart kazandıracak.

Aydın ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, bu yıl Babalar Günü'nü heyecanlı ve ödüllü Slot Car yarışıyla kutlayacak. 16-17 Haziran 2018 Cumartesi ve Pazar günleri toplamda 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkesin katılımına açık Slot Car katılımcıları, pedalları hızla çevirerek varış noktasına ulaşmak üzere yarışacak. İki gün sürecek Slot Car'da en hızlı birinci baba 1.000 TL, ikinci 500 TL ve üçüncü 250 TL'lik hediye karta sahip olacak.

Forum Aydın'da bayrama özel saat düzenlemesi
Forum Aydın bayramın ilk günü olan 15 Haziran 2018 Cuma saat 13:00 itibariyle, diğer günlerde her zamanki gibi 10:00 – 23:00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak.