Haberler / ACCO Basın Bültenleri
31.05.2019

Babalar Günü'nde laptop ve tabletler Kensington'la korunuyor

Her yıl haziranın üçüncü pazar gününde kutlanan Babalar Günü yaklaşırken birçok kişi doğru hediyeye karar vermeye çalışıyor. Ağırlığı eşit dağıtan destekli sırt bölgesi, valizlerin çekçeklerine yerleştirilebilen bölmesiyle ergonomik ve kolay bir kullanım sunarken birçok güvenlik özelliğini de içinde barındıran SecureTrek™ 15.6'' sırt çantası, Babalar Günü'nde dikkatleri üzerine çekiyor.

BT sektörü, iş yerleri ve ev ofis çalışanlar için masaüstü bilişim ve mobilite çözümlerinin dünya lideri ve profesyonellerin tercihi olan Kensington®, ergonomik ve kolay kullanımından ödün vermeden laptopları birçok dış tehdide karşı başarıyla koruyan SecureTrek™ 15.6'' Laptop sırt çantasıyla Babalar Günü'nde hediye tercihi haline geliyor.

Eşyalar güven içinde taşınıyor
Çantanın içindekileri korumak için çantanın dört fermuarını bir arada toplayan ve üstünü kapatan SecureTrek™ Kilit Bölmesi, Kensington'ın portatif laptop kilidiyle veya TSA (Transportation Security Administration – Ulaştırma Güvenlik Dairesi) standartlarıyla uyumlu herhangi bir kilitle birlikte kullanıldığında daha da fazla güvenlik sunuyor.

Delinmeye karşı dayanıklı fermuarlar da çantanın içindeki laptop gibi değerli eşyaların sivri bir eşyayla zarar görmesini engelliyor. 15.6'' bir laptopun ve 10'' bir tabletin sığabileceği alanlara sahip çanta, üstün bir koruma sunarak çantanın düşmesi durumunda cihazların zarar görme ihtimalini azaltıyor. Aynı zamanda anahtar, kartvizit, kalem, şarj aleti ve kulaklık gibi küçük ama önemli eşyalar için de ayrı bir bölümü bulunuyor.

Sırtınızda veya valizinizin üstünde kolayca taşıyın
SecureTrek™ 15.6" Sırt Çantası, valizlerin çekçeklerinin üstünden geçerek çantanın düşmesine engel olan cebinin yanı sıra ve çanta tamamen dolduğunda ağırlığı vücuda eşit bir şekilde dağıtarak bel, boyun ve omuz bölgelerini destekliyor.

K98617WW Kensington SecureTrek™ 15.6" Sırt Çantası'nın tavsiye edilen fiyatı 530 TL'dir.

Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

Kensington hakkında
Laptop güvenlik kilitlerinin mucidi Kensington markası BT çalışanlarının eğitim görevlilerinin, iş yerlerinde ve ev ofiste çalışanların 35 yıldan uzun süredir güvendiği öncü masaüstü ve mobil cihaz aksesuarları sağlayıcısıdır. Hem ofis hem de mobil ortamlarda Kensington'ın ödül kazanmış ürünlerden oluşan geniş portföyü, güvenlik, çalışma hayatına verim kazandıran inovasyonlar ve ergonomi sunar. Teknik, sektörel tasarım, ürün kalitesi ve hassas müşteri desteği, Kensington'ı Profesyonellerin Tercihi (The Professionals' Choice™) haline getirmektedir.

Merkezi San Mateo, Kaliforniya'da olan Kensington, ACCO Brands'in (NYSE: ACCO) tescilli ticari markasıdır ve dünya çapında 100'den fazla ülkede satılmaktadır.

© 2019 Kensington Computer Products Group, ACCO Brands'in bir bölümüdür. Tüm hakları saklıdır.

ACCO
Bünyesinde 21 ülkeden 6.500'e yakın çalışanı bulunan ve küresel hasılatı 1,5 milyar dolardan fazla olan ACCO Brands, halka açık bir şirkettir. Şirket, Avrupa'da ofis ürünleri sektörünün çok iyi bilinen Leitz®, Rexel®, Rapid®, GBC®, Esselte®, Nobo®, Kensington® ve Derwent® gibi başarılı markalarının da sahibidir. Acco Brands Corporation Türkiye ofisi Esselte Leitz A.Ş'dir. www.esselte.com.tr, www.accobrands.com