11.06.2018

Babalar Günü'nde Forum Bornova'da yelkenler fora!

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova'nın 12. Babalar ve Çocukları Maket Tekne Yarışı heyecanı, 17 Haziran'da meraklılarını bekliyor. Model teknelerin zamana karşı yarışacağı ve kazananların birbirinden değerli hediyelere sahip olacağı etkinliğe tüm babalar ve çocuklar davetli!

Forum Bornova'da Babalar Günü'ne özel gerçekleştirilen model tekne yarışması, bu yıl 12. kez babalar ve çocuklarla buluşuyor. 17 Haziran 2018 Pazar günü Forum Bornova Deniz Yıldızı Bulvarı'nda gerçekleştirilecek etkinlikte model teknelerini yarıştıracak olan katılımcılardan birinci takım Scr Bigsolo Kol Saati, ikinci takım Calypso Spor Erkek Kol Saati, üçüncü takım ise Sochic erkek bileklik kazanma fırsatı yakalayacak.

17 Haziran 2018 Pazar günü saat 12.00'ye kadar Forum Bornova Danışma Masası'na kayıt yaptıran takımların heyecanının bir parçası olmak ve keyifli bir Babalar Günü geçirmek isteyen herkes, Forum Bornova'ya davetli!