Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
01.06.2019

Babalar Günü heyecanı Morhipo.com'da başladı

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, müşterilerine Babalar Günü'ne özel son moda kıyafetlerin yanı sıra yaratıcı ve eğlenceli pek çok hediye seçeneği sunuyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da babaların en çok sevineceği hediyeler Morhipo'da yer alıyor!

Moda dünyasında yeni trendlere imza atan, yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir arada sunarak güvenli alışverişin vazgeçilmez adresi olan Morhipo.com, 16 Haziran Pazar günü kutlanacak Babalar Günü'ne özel pek çok hediye alternatifi sunuyor. Üstelik Axess, CardFinans ve HSBC Advantage'a özel 400 TL alışverişe 100 TL indirim ve 9 taksit fırsatı da bulunuyor.

Her zaman her yerde şık görünmeyi seven babalar için en doğru adres olan Morhipo.com'da yazlık gömlekler, 49.90 TL'den başlayan fiyatlarla hem şık hem rahat tişörtler ve serin yaz akşamları için cool ceketlerin yanı sıra en şık ayakkabılar, hem konforlu hem stil sahibi sneakerlar ve babaların tatil ihtiyaçları için mayodan bavula kadar pek çok ürün yer alıyor. Ayrıca zamanı yöneten babalar için yıllar boyu kullanılacak saatler ve yaza uygun parfümler de yine gözde hediye seçenekleri arasında bulunuyor.

Babasını şaşırtmak isteyenlere özel seçenekler
Bu sene babasını farklı bir hediyeyle şaşırtmak isteyenler için de modanın e-ticaretteki adresi oldukça güzel seçenekler sunuyor. Ekonomiden iş dünyasına, kişisel gelişimden en yeni romanlara kadar geniş bir kitap seçkisi Morhipo.com'un önerileri arasında bulunuyor. Büyümeyen babalar için drone gibi yaratıcı ve eğlenceli seçenekler, hoparlör ve kulaklıklar da düşünülebilir. Son olarak babalarının atacağı en özel imzalar, alacakları en özel notlar için Lamy dolmakalemler ve kalem setleri de seçebileceğiniz hediyeler arasında yer alıyor.

Son dakikacılara büyük kolaylık

“Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla müşterilerine güvenli, hızlı ve kolay alışveriş keyfini yaşatan Morhipo.com, Babalar Günü hediyesini son dakikaya bırakanlara çok özel bir avantaj sunuyor. 11 - 14 Haziran tarihleri arasında hızlı gönderi ürünlerinden alışveriş yapanlar, Hepsiexpress ile ücretsiz aynı gün ve ertesi gün randevulu teslimat fırsatını yakalıyor.

Editöre not: Tüm görselleri aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.