Haberler / b-fit Basın Bültenleri
22.09.2018

b-fit'te dostluk kazandırıyor

Her yaş ve gelir grubundan kadına spor yapma alışkanlığı kazandırma hedefiyle yola çıkan Türkiye'nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor ve yaşam merkezi markası b-fit, 24 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında 9 aylık üyelik alana yüzde 20 indirim, arkadaşını 9 aylık yeni üye olarak getirene +1 ay hediye ve 6 hafta üyelik dondurma hakkı sunuyor. Kampanya b-fit'in 50 ildeki 220'den fazla şubesinde geçerli.

12 yıl önce “kaliteli ve mutlu bir yaşam her kadının hakkı” diyerek bir araya gelen altı kadının girişimiyle kurulan Kadınların Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, daha çok kadının spor yapabilmesi için yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. b-fit'in 24 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak kampanyası kapsamında 9 aylık üyelik alan herkes yüzde 20 indirim kazanacak. Ayrıca arkadaşını 9 aylık yeni üye olarak getirenlere de +1 ay hediye ve 6 hafta üyelik dondurma hakkı sunulacak. Böylece dokuz aylık üye olan ve arkadaşını getiren herkes, dokuz aylık üyelik fiyatına 10 aylık üyelik elde etme şansı yakalayacak. Kampanya b-fit'in 50 ildeki 220'den fazla şubesinde geçerli olacak.

b-fit Hakkında
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr

b-fit
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye’nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr