Haberler / b-fit Basın Bültenleri
18.12.2018

b-fit Malatyalı kadın girişimcileri arıyor

Türkiye'nin ilk ve en yaygın kadınlara özel spor merkezi markası b-fit, 2019 yılında 270 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Franchise sistemiyle büyüyen spor merkezi zinciri, kendi işini kurmak isteyen Malatyalı kadınları 20-21 Aralık Perşembe ve Cuma günleri Malatya Fahri Kayahan merkezine bekliyor!

Her yaş ve gelir grubundan kadına spor yapma alışkanlığı kazandırma hedefiyle 2006 yılında kurulan b-fit, bugün 50 şehirde 600 binden fazla kadına kaliteli bir yaşam için spor yaptırıyor. Türkiye'deki kadınların hareket eksikliği sorununa çözüm üretmenin yanı sıra kadınları ekonomik olarak güçlendirmeyi de misyon edinen b-fit bugüne kadar 250 kadına girişimcilik dünyasının kapılarını açtı. Son bir senede açılan 39 yeni merkez ile birlikte b-fit şube sayısı 223'e ulaştı. b-fit'in 2019 hedeflerinin odağında ise Malatya var!

2018 bitmeden b-fit girişimcisi olmak isteyenlere 15.000 TL destek!
Her gün girişimci adaylarından franchise başvuruları alan b-fit, ilk günden itibaren her aşamada girişimci kadınlara destek oluyor.  Gerekli ekipmanlar, insan kaynakları desteği, uygulamalı eğitimler, oryantasyon süreci, reklam ve tanıtım desteğinin yanı sıra yer bulma, merkez tabela, cephe giydirme ve iç dekorasyon gibi açılış sürecinin tüm evrelerinde de girişimciyle birlikte çalışıyor. Merkez sahiplerinin spor eğitimi veya tecrübesi olması gerekmiyor, 5 gün oryantasyon olmak üzere toplam 10 gün boyunca kapsamlı bir eğitim programı veriliyor. Ayrıca merkezi açmak ve işletmek için ihtiyaç duyulabilecek her türlü bilgiyi içeren franchise el kitabı da girişimcilere hediye ediliyor.

b-fit'in 2018 yılı bitmeden kendi işinin sahibi olmak isteyen kadınlara bir sürprizi de var! Geleneksel yıl sonu desteği ile 10 girişimciye franchise bedelinde 15.000 TL indirim sunulacak. Malzeme paketiyle birlikte toplam 70.354 TL olan franchise bedeli yıl sonu fırsatıyla 55.324 TL'ye düşüyor.

b-fit, girişimci olmak isteyen ve yıl sonu indiriminden yararlanmak isteyen Malatyalı kadınlarla 20-21 Aralık Perşembe günü 14.00-17.00 saatleri arasında ve Cuma günü saat 10.00-17.00 saatleri arasında Malatya Fahri Kayahan merkezinde bulaşacak.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında:
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr

b-fit
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye’nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr