Haberler / b-fit Basın Bültenleri
21.09.2018

b-akademi ve His Federasyonu, sertifikalı eğitimlerine İzmir'de Devam ediyor

Türkiye'nin en büyük spor zinciri b-fit'in nitelikli eğitmen eksikliğine çözüm olmak için kurduğu b-akademi girişimi, Uluslararası Herkes İçin Spor Federasyonu ile işbirliği yaparak Grup Egzersiz Sertifika Programı düzenliyor. 29- 30 Eylül tarihlerinde b-fit Yeşilova merkezinde düzenlenecek eğitim, kendini geliştirmek isteyen sporla ilgili herkese açık!

b-akademi ve HİS Federasyonu Türkiye'nin spor sektörüne bilinçli eğitmenler yetiştirme hedefiyle Grup Egzersiz Sertifika Programı'nı düzenliyor. Programa katılanlar, genel anatomi, postür analizi, düzeltici egzersizler, core aktivasyon, hareket analizi, ders tasarlama prensipleri, grup egzersiz uygulamaları, vücut ağırlığıyla yapılan egzersizler ve mat egzersizleri konularında Master Trainer Cemil Özdemir ve Hüseyin Ayaz'dan eğitim alacak.

b-fit antrenörlerinin yanı sıra sektördeki tüm antrenörlerin bilinçli spor kültürüne sahip olmasını teşvik eden b-akademi, HİS Federasyonu ile birlikte sporda doğru bilinen yanlışların önlenmesi ve sektörde bilimsel bir sistemin benimsenmesi için sertifika programlarını herkesin katılımına açıyor.

29-30 Eylül 2018 tarihlerinde b-fit Yeşilova merkezinde gerçekleşecek Grup Egzersiz Sertifika Programı'na son başvuru tarihi 27 Eylül 2018.

Detaylı bilgi için:
HİS iletişim: 0312 311 62 17
b-fit iletişim: 0530 237 48 67

Esra Şavkın – 0537 858 85 49 - 0212 219 29 71 - esras@marjinal.com.tr

b-fit Hakkında
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye'nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr

b-fit
Kadın Spor ve Yaşam Merkezi b-fit, 2006 yılında 6 kadının bir araya gelerek, kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınların spor yapabileceği, sosyalleşebileceği spor ve yaşam merkezlerinin ülke genelinde yaygınlaşması amacıyla kurulmuş Türkiye’nin ilk sosyal girişimi ve 50 ilde bulunan 222 merkeziyle en yaygın spor merkezleri ağıdır. b-fit, 30 dakikalık istasyon çalışmalarından oluşan bir egzersiz sistemi sunar. Merkezlerdeki hidrolik ekipmanlar ve kardiyo platformları kadınların kendi itme-çekme güçleriyle hem formda kalmalarını hem de kardiyovasküler sistemlerini geliştirerek yaşam kalitelerini artırmalarını sağlar. https://b-fit.com.tr/tr