01.05.2019

Ayşegül Aldinç konseriyle bahara merhaba diyen Forum Mersin ziyaretçilerini Oğuzhan Koç heyecanı sardı!

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, bahar konserlerine Oğuzhan Koç ile devam ediyor. Ünlü şarkıcının hayranları, 3 Mayıs'ta romantik şarkıları hep bir ağızdan söylemek üzere Forum Mersin'e davetli!

Forum Mersin Bahar Konserleri, 3 Mayıs 2019 Cuma günü saat 19.00'da Forum Mersin Sanatçılar Meydanı'nda Oğuzhan Koç'un muhteşem performansıyla devam edecek! Duygu dolu şarkılarıyla hayranlarına muhteşem bir performans sunacak olan Koç, şanslı 3 Forum Mersin ziyaretçisiyle bir araya gelecek. Forum Mersin sosyal medya hesapları üzerinden gerçekleştirilecek özel bir yarışmayla belirlenecek 3 Oğuzhan Koç hayranı, konserin yanı sıra ünlü sanatçıyla yüz yüze tanışma imkanı da bulacak.

Bu eşsiz performansı canlı dinlemek, sevdikleriyle beraber eğlenceli bir konser eşliğinde baharın keyfini çıkarmak isteyen herkes, Forum Mersin'e davetli!

www.forummersin.com