15.03.2019

Ayşegül Aldinç konseriyle bahara merhaba demek, ailecek keyifli oyunlara katılmak isteyen herkes Forum Mersin'e davetli!

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, 16 – 17 Mart hafta sonunda eğlence dolu bir program sunuyor. 16 Mart Cumartesi günü bahara merhaba demek isteyenler Ayşegül Aldinç'in benzersiz performansıyla coşacak, hafta sonu boyunca devam edecek “Robotlar Yeşil Sahada Kontrol Sende” etkinliğiyle aileler keyifli bir yarışa girecek.

Forum Mersin, ailecek keyifle vakit geçirmek isteyen herkesi, bu hafta sonu gerçekleştirilecek etkinliklerine davet ediyor.

Forum Mersin Bahar Konserleri, 16 Mart 2019 Cumartesi günü saat 19.00'da Ayşegül Aldinç'in muhteşem performansıyla başlıyor! Türkçe pop müziğin usta yorumcularından Aldinç, en sevilen şarkılarını Forum Mersin ziyaretçileri için seslendirecek.

Sunduğu benzersiz alışveriş deneyiminin yanı sıra çocuklara özel birbirinden eğlenceli etkinliklere de imza atan Forum Mersin “Robotlar Yeşil Sahada Kontrol Sende” etkinliğiyle 16 – 17 Mart 2019 Cumartesi ve Pazar günleri saat 14.00 – 19.00 arasında robotların yeşil sahadaki kıyasına mücadelesine ev sahipliği yapacak. Uzaktan kumandalı robotlarla futbol maçı yapmak isteyen çocuklar, robotların eğlenceli ve merak uyandıran dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkacak. Diş fırçasından robot yapmayı da öğrenecek olan minikler, aileleriyle verimli zaman geçirme imkanı da bulacak.

www.forummersin.com