Haberler / VMware Basın Bültenleri
15.03.2018

AWS'deki VMware CloudTM Avrupa'ya Genişleyerek Uygulamaların Geçiş Yapması ve Korunması İçin Yeni ve Güçlü Yetenekler Sunuyor

VMware ve Amazon Web Services, İş Ortaklarına Yeni Fırsatlar Oluşturuyor. Yeni yetenekler Bulut Geçişini Hızlandırırken Hibrit Bulutların Hizmete Alınmasını Basitleştiriyor

Kurumsal yazılımların lider ve yenilikçi markası VMware Inc. (NYSE: VMW), bugün AWS üzerindeki VMware CloudTM'un Avrupa'da kullanılabildiğini ve bulut geçişiyle hibrit bulutların hizmete alınmasını hızlandıracak ve kolaylaştıracak yeni yetenekler sunacağını açıkladı. Aynı zamanda VMware ve Amazon Web Services, AWS üzerindeki VMware Cloud ile sistem entegratörleri ve sistem dış kaynak sağlayıcı (SISO) iş ortakları, yönetilen hizmet sağlayıcıları ve çözüm sağlayıcılarının bulut işlerinin büyümesini sağlayarak müşterilerinin hibrit bulutun tüm özelliklerinden faydalanmalarına yardımcı oluyor. AWS üzerindeki VMware Cloud hakkında daha fazla bilgi için http://cloud.vmware.com/vmc-aws sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

AWS üzerindeki VMware Cloud, VMware ve AWS'nin en iyi özelliklerini bir araya getirerek, müşterilerinin hibrit buluttaki uygulamaları işlevsel olarak tutarlı, bilinen yollarla ve güvenle çalıştırmaları, yönetmeleri için eşsiz bir şekilde tasarlandı. Bu hibrit bulutun her noktasında tutarlı altyapı sunularak müşterilerin, kendi alanlarındaki VMware vSphere temelli veri merkezleri ve AWS arasında uygulamaları hareket ettirme özgürlüğü artırılırken bulut geçişleri hızlandırılıyor. AWS üzerindeki VMware Cloud aynı zamanda bilişim, veritabanları, analizler, nesnelerin interneti (IoT), güvenlik, mobil, uygulama hizmetleri ve daha fazlasını içeren geniş bir yelpazeye sahip inovatif AWS hizmetlerine erişim de sağlıyor. AWS üzerindeki  VMware Cloud'un müşterileri,  genel buluttaki misyon kritik uygulamaların yönetimi ve korunması için gereken araçların, ilkelerin ve uzmanlığın yanı sıra veri merkezine yönelik, ispatlanmış bulut yönetim çözüm ve hizmetlerin aynısına erişebiliyor.

VMware Bulut Platform Bölümü Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Mark Lohmeyer konuyla ilgili “AWS üzerindeki VMware Cloud'u başlatmamızın üzerinden yalnızca altı ay geçti. Bu süre zarfında küresel müşteri tabanımızda ve çok uluslu kurumlarda büyük bir talep olduğunu gördük. Bugün, dünyadaki bütün büyük coğrafyalara benzersiz hibrit bulut hizmeti ulaştırmak için gerçekleştirdiğimiz küresel genişlemenin temel bir başlangıç noktasını oluşturuyor. VMware ve AWS ekipleri, yalnızca altı ay içerisinde birçok ilgi çekici yeni yetenek ve kullanım durumlarını içeren üçüncü büyük güncellemeyi ulaştırarak olağanüstü bir yenilik temposuna destek veriyor. Neredeyse bütün sektörlerdeki müşterilerimiz kurumların başarılı olabilmesi için şart olan birçok kullanım durumlarını karşılayabilen ölçeklendirilebilir, işlevsel olarak tutarlı bir hibrit bulut sunduğu için AWS üzerindeki VMware Cloud'u benimsiyor” dedi.

Nevra Çankaya
nevrac@marjinal.com.tr

VMware Hakkında
VMware yazılımı dünyanın karmaşık dijital altyapılarına güç sağlamaktadır. VMware'ın bilişim, bulut, mobilite, networking ve güvenlik hizmet ve ürünleri, 75.000 iş ortağından oluşan bir ekosistemin desteğiyle, küresel olarak 500.000 müşterisine dinamik ve verimli bir dijital temel sağlar. Merkezi Palo Alto, Kaliforniya'da bulunan VMware bu yıl, kurumların ve toplumun faydalandığı çığır açıcı inovasyonlarla dolu 20 yılını kutlamaktadır. Daha fazla bilgi için https://www.vmware.com/company.html sayfası ziyaret edilebilir.

VMware
Bulut altyapısı ve kurumsal mobilite alanında küresel bir lider olan VMware, müşterilerine, dijital dönüşümlerini hızlandırma konusunda destek olmaktadır. VMware, kendisine ait Cross-Cloud Architecture'ın™ yanı sıra veri merkezi, mobilite ve güvenlik çözümleriyle kurumların iş süreçlerine ve BT'ye yazılım tabanlı bir yaklaşım getirmelerine imkân tanımaktadır. 2016 yılında 7,09 milyar dolar gelir elde eden VMware, dünyanın her yanından 500 bini aşkın müşteri ve 75 bini aşkın çözüm ortağına sahiptir. VMware'in merkezi Palo Alto Kaliforniya'dadır. www.vmware.com