19.09.2017

Atçalı Kel Mehmet filminin yönetmen ve oyuncuları Forum Aydın'da sinemaseverlerle buluşuyor!

Aydınlıların eğlence ve alışveriş adresi Forum Aydın, bu hafta vizyona girecek olan Atçalı Kel Mehmet film ekibini ağırlıyor. 20 Eylül Çarşamba günü düzenlenecek olan söyleşide yönetmen ve oyuncular sinemaseverlerle buluşacak.

Aydın'ın en önemli tarihi karakterlerinden Atçalı Kel Mehmet Efe'nin hikayesini anlatan film 22 Eylül Cuma günü vizyona giriyor. Film ekibi 20 Eylül Çarşamba günü Forum Aydın'ı ziyaret edenlerle renkli bir söyleşi gerçekleştirecek.
Söyleşi; ekranların sevilen yüzleri oyuncu Gökhan Keser, Ceren Kaplakarslan, Mehmet Polat ve Muhammed Cangören ile birlikte yapımcı Güler Nalbantoğlu ve Yönetmen Hakan Şahin'in katılımıyla gerçekleşecek. Söyleşinin ardından filmin galası Forum Aydın sinema salonunda gerçekleşecek.

Filmin konusu:
Atçalı Kel Mehmet, Osmanlı Padişahı II. Mahmut döneminde yaşamış Ege bölgesinin ilk efelerinden biridir. Zenginden alıp fakire vererek bölgesinde adaleti sağlar ama çıkarları zedelenen ağalar, beyler ve voyvodalar tarafından da hain ilan edilir. Atçalı'nın ölüm fermanı verilir ve Atçalı Kel Mehmet Efe'ye iki seçenek kalır. Kaçacak ya da ölecektir…
Bir yanda aşkına kavuşma umudu, diğer yanda ise Ege'nin gebe olduğu büyük toplumsal ihtiyaçlara çare bulmak isteği, Atçalı Kel Mehmet Efe'nin kişilik profilini belirler. Atçalı'nın düşünceleri 2. Mahmut döneminde ıslahat fermanlarına da ışık olur.
Ege bölgesinin en sevilen halk kahramanlarından biri olan Atçalı Kel Mehmet Efe'yi beyazperdede Gökhan Keser canlandırıyor.