25.12.2017

Astroloji uzmanı Hande Kazanova Forum Kapadokya'da

Forum Kapadokya yılın son günlerinde özel kampanya ve etkinliklere imza atıyor. 2018'de sizleri nelerin beklediğini Hande Kazanova'nın burç yorumlarıyla öğrenmek ister misiniz?

Forum Kapadokya 29 Aralık Cuma günü saat 17.00'de astroloji uzmanı Hande Kazanova'yı ağırlayacak. Kazanova ücretsiz olarak 2018'in burç yorumlarını paylaşacak. Etkinlik haftasında en çok alışveriş yapan 1 kişiye ise özel yıldız haritası yorumu hediye edilecek.

Yılbaşı alışverişi sizden, yakıtınız Forum Kapadokya'dan
2018 yılına geri sayımın başladığı şu günlerde Forum Kapadokya kazandıran kampanyalara imza atmaya devam ediyor. 30-31 Aralık tarihlerinde toplamda 500 TL alışverişlere, Petrol Ofisi'nden 50 TL yakıt hediye.

www.forum-kapadokya.com/