Haberler / arvato Basın Bültenleri
22.12.2017

Arvato, Türkiye'nin en büyük ikinci hizmet ihracatçısı oldu!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı. 2016 rakamlarına göre yapılan sıralamada Arvato, Telekomünikasyon kategorisinde Türkiye'nin en büyük ikinci hizmet ihracatçısı oldu.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ile bu yıl ikincisini gerçekleştirdiği Türkiye'nin 500 Büyük Hizmet İhracatçısı Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı. Türkiye'nin ekonomik büyümesine hizmet ihracatı ile katkı sağlayan başarılı şirketlerin belirlendiği çalışmada Arvato Türkiye, “Telekomünikasyon” kategorisinde en büyük ikinci hizmet ihracatçısı ödülüne layık görüldü.

15 Aralık 2017 Cuma günü İstanbul'da düzenlenen törende farklı kategorilerde ilk üçe giren firma ve kurumların ödülleri Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Maliye Bakanı Naci Ağbal ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfekçi'nin de katılımı ile verildi.

Törende Arvato'nun ödülünü Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'den teslim alan Arvato İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Soner Cesur,
“Telekomünikasyon alanında Türkiye'nin en büyük ikinci ihracatçısı olmak, Arvato'nun near-shore operasyon hizmeti verdiği müşterileri için yüksek standartlar ile ürettiği özverili hizmetin bir göstergesidir. Bu ödülün ardından near-shore operasyonlarımızı her gün daha da büyütmek için büyük gayretle çalışmaya devam eden tüm ekibimi gönülden tebrik ediyorum. Biz Arvato olarak teknoloji ile ilerliyoruz ve tecrübemizle farklılaşıyoruz, çalışanlarımızdan güç alarak kazandığımız bu prestijli ödülün haklı gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Eray Coşan / Marjinal Porter Novelli / 0212 219 29 71 erayc@marjinal.com.tr

Arvato hakkında:
Arvato 40'tan fazla ülkede yaklaşık 70.000 çalışanı bulunan uluslararası bir servis sağlayıcısıdır. Tüm dünyadaki müşterilerine yenilikçi çözümler tasarlar ve uygular. Bu hizmetler arasında; CRM sektöründeki tüm iletişim kanalları aracılığıyla akıllı müşteri hizmetleri, SCM alanında perakendecilere ve markalara yönelik uçtan uca e-ticaret hizmetleri, finansal endüstride dolandırıcılık önleme ve ödeme hizmetleri ve IT bulut servisleri bulunmaktadır. Yenilikçi çözümler geliştirirken, otomasyon ve veri/analitik üzerine odaklanmaktadır. Telekomünikasyondan kamu hizmetleri şirketlerine, bankalar ve sigorta şirketlerinden e-ticaret, BT ve internet sağlayıcılarına kadar geniş bir endüstri alanındaki müşteriler Arvato'nun çözüm portföyüne güvenerek Arvato'yu iş ortağı olarak tercih etmektedir. Arvato, Bertelsmann'a bağlı bir şirkettir. Daha fazla bilgi için: www.arvato.com.tr

arvato
Arvato, dijital teknolojiler konusunda önde gelen uluslararası teknoloji hizmetleri sağlayıcısıdır. Dünyada 66 bin, Türkiye’de 2000’i aşkın çalışanıyla kurumsal müşterileri için hizmet zinciri boyunca birbirinden farklı iş süreçleri için inovatif ve entegre çözümler tasarlayıp hayata geçirir. Bu hizmetler arasında dijital pazarlama, finansal çözümler, CRM, SCM ve BT çözümleri ve dijital bellek ortamları ile baskı ürünleri ve dağıtımı gibi alanları kapsamaktadır. Arvato, hisselerinin tamamına sahip olan Bertelsmann SE & Co. KGaA'ya bağlı bir şirkettir.