Haberler / arvato Basın Bültenleri
13.11.2017

Arvato SCM, Türkiye'de dördüncü lojistik merkezini açtı

Modern ve teknolojik altyapısıyla farklı endüstrilerden küresel markalara “sipariş fabrikası” hizmeti veren Arvato SCM, dördüncü tesisini de açarak toplam 47.000 metrekarelik bir depolama alanına kavuştu.

Arvato SCM Çözümleri, Türkiye'deki lojistik ağına yeni bir merkez daha ekledi. Tuzla'da kurulan yeni lojistik merkezi 9.000 metrekareden fazla depolama alanı sunuyor. İlk siparişlerini alan tesis, kasım ayı ortasına kadar tam kapasite faaliyete geçecek.

Birçok global ve yerel markanın lojistik hizmetlerinin sağlanmasında Arvato'nun profesyonel alt yapısına güvendiğini belirten Arvato SCM Genel Müdürü Umur Özkal, “Son yıllarda bu alana büyük yatırımlar yaparak açtığımız tesislerimizle lojistik ağımızı hızla genişlettik. Yeni açtığımız dördüncü tesisimizle birlikte %25'lik büyüme daha sağlamayı planlıyoruz. Tesisimiz hem detay ürün toplama rafları hem de palet raflarıyla, hemen hemen tüm sektörlerden operasyonları yürütebilecek bir model üzerine kuruldu.  Arvato Bertelsmann'ın tüm tesislerinde olduğu gibi yeni tesisimizde de iş güvenliği ve işçi sağlığı, mal ve veri güvenliği açısından sektöre örnek teşkil edecek bir altyapı oluşturduk” diyor.

Lojistik merkezlerinde toplam kalite yönetimi yaklaşımını benimseyen Arvato SCM, son açılan tesisiyle birlikte toplam 47.000 metrekareye yakın depolama alanı sunan dört lojistik merkezi ve modern ve teknolojik altyapısıyla farklı endüstrilerden global markalara “sipariş fabrikası” hizmeti veriyor.

Arvato hakkında:
Arvato 40'tan fazla ülkede yaklaşık 70.000 çalışanı bulunan uluslararası bir servis sağlayıcısıdır. Tüm dünyadaki müşterilerine yenilikçi çözümler tasarlar ve uygular. Bu hizmetler arasında; CRM sektöründeki tüm iletişim kanalları aracılığıyla akıllı müşteri hizmetleri, SCM alanında perakendecilere ve markalara yönelik uçtan uca e-ticaret hizmetleri, finansal endüstride dolandırıcılık önleme ve ödeme hizmetleri ve IT bulut servisleri bulunmaktadır. Yenilikçi çözümler geliştirirken, otomasyon ve veri/analitik üzerine odaklanmaktadır. Telekomünikasyondan kamu hizmetleri şirketlerine, bankalar ve sigorta şirketlerinden e-ticaret, BT ve internet sağlayıcılarına kadar geniş bir endüstri alanındaki müşteriler Arvato'nun çözüm portföyüne güvenerek Arvato'yu iş ortağı olarak tercih etmektedir. Arvato, Bertelsmann'a bağlı bir şirkettir. Daha fazla bilgi için: www.arvato.com.tr

arvato
Arvato, dijital teknolojiler konusunda önde gelen uluslararası teknoloji hizmetleri sağlayıcısıdır. Dünyada 66 bin, Türkiye’de 2000’i aşkın çalışanıyla kurumsal müşterileri için hizmet zinciri boyunca birbirinden farklı iş süreçleri için inovatif ve entegre çözümler tasarlayıp hayata geçirir. Bu hizmetler arasında dijital pazarlama, finansal çözümler, CRM, SCM ve BT çözümleri ve dijital bellek ortamları ile baskı ürünleri ve dağıtımı gibi alanları kapsamaktadır. Arvato, hisselerinin tamamına sahip olan Bertelsmann SE & Co. KGaA'ya bağlı bir şirkettir.