Haberler / arvato Basın Bültenleri
15.05.2018

Arvato SCM Türkiye'de beşinci lojistik merkezini açtı

Geçtiğimiz kasım ayında Tuzla bölgesinde dördüncü lojistik merkezini açan Arvato SCM, hız kesmeden aynı lokasyonda beşinci depolama alanını açtığını duyurdu.

Modern ve teknolojik altyapısıyla farklı endüstrilerden küresel markalara “sipariş fabrikası” hizmeti veren Arvato SCM Çözümleri, Türkiye'deki lojistik ağına yeni bir merkez daha ekledi. Arvato SCM, 15 bin metrekareden fazla depolama alanı sunan yeni lojistik merkezi ile birlikte toplamda 62 bin metrekarelik depolama alanına ulaştı.

Arvato SCM Genel Müdürü Umur Özkal, “Tuzla bölgesinde açılışını yaptığımız beşinci tesisimizle birlikte lojistik ağımızı hızla genişletiyoruz. Her gün 10 binlerce siparişi hızlı ve hatasız hazırlayıp, özenle paketliyoruz. Sunduğumuz e-lojistik çözümlerimizle; mal kabul sürecinden stoklamaya, sipariş hazırlamadan iade yönetimine kadar uçtan uca tüm süreci modern, esnek ve teknolojik alt yapımızla yönetiyoruz. Hedefimiz e-ticaret sektöründe öncü olan müşterilerimiz için değişmeyen marka deneyimini yaratmak, sipariş sürecini kolaylaştırmak, müşteri sadakatini güçlendirmek ve satış potansiyelini artırmak. Bu nedenle hacimleri büyüyen mevcut müşterilerimize ve potansiyel müşterilerimize daha fazla hizmet, kullanım alanı ve modern bir alt yapı sunmak için yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Arvato hakkında:

Arvato 40'tan fazla ülkede yaklaşık 70.000 çalışanı bulunan uluslararası bir servis sağlayıcısıdır. Tüm dünyadaki müşterilerine yenilikçi çözümler tasarlar ve uygular. Bu hizmetler arasında; CRM sektöründeki tüm iletişim kanalları aracılığıyla akıllı müşteri hizmetleri, SCM alanında perakendecilere ve markalara yönelik uçtan uca e-ticaret hizmetleri, finansal endüstride dolandırıcılık önleme ve ödeme hizmetleri ve IT bulut servisleri bulunmaktadır. Yenilikçi çözümler geliştirirken, otomasyon ve veri/analitik üzerine odaklanmaktadır. Telekomünikasyondan kamu hizmetleri şirketlerine, bankalar ve sigorta şirketlerinden e-ticaret, BT ve internet sağlayıcılarına kadar geniş bir endüstri alanındaki müşteriler Arvato'nun çözüm portföyüne güvenerek Arvato'yu iş ortağı olarak tercih etmektedir. Arvato, Bertelsmann'a bağlı bir şirkettir. Daha fazla bilgi için: www.arvato.com.tr

arvato
Arvato, dijital teknolojiler konusunda önde gelen uluslararası teknoloji hizmetleri sağlayıcısıdır. Dünyada 66 bin, Türkiye’de 2000’i aşkın çalışanıyla kurumsal müşterileri için hizmet zinciri boyunca birbirinden farklı iş süreçleri için inovatif ve entegre çözümler tasarlayıp hayata geçirir. Bu hizmetler arasında dijital pazarlama, finansal çözümler, CRM, SCM ve BT çözümleri ve dijital bellek ortamları ile baskı ürünleri ve dağıtımı gibi alanları kapsamaktadır. Arvato, hisselerinin tamamına sahip olan Bertelsmann SE & Co. KGaA'ya bağlı bir şirkettir.