Haberler / Artım Bilişim Basın Bültenleri
06.03.2019

Artım Bilişim'e iki önemli ödül

Index Grup şirketlerinden Artım Bilişim, Hewlett Packard Enterprise'ın en başarılı iş ortaklarını ve distribütörleri ödüllendirmek için düzenlediği “Partner Kick-Off” etkinliğinde “Türkiye Genelinde En Yüksek Ciro Yapan Distribütör” ve “Türkiye Genelinde En Yaygın Distribütör” ödüllerinin sahibi oldu.

Index Grup'un katma değerli ürün ve servis dağıtım şirketi Artım Bilişim, Hewlett Packard Enterprise (HPE) tarafından 22-24 Şubat tarihlerinde düzenlenen Partner Kick Off 2019 etkinliğinde, 2018 yılının “Türkiye Genelinde En Yüksek Ciro Yapan Distribütör” ve “Türkiye Genelinde En Yaygın Distribütör” ödüllerine layık görüldü.

Index Grup'un güvencesi ve gücü altında büyümeye devam ettiklerini söyleyen Artım Bilişim Genel Müdürü Erhan Doğan; “Aldığımız ödüller hedeflerimizin doğruluğunun ve başarılarımızın güzel bir göstergesi. 2019 yılında da tüm iş ortaklarımızla aynı başarılara yürüyeceğiz” dedi.

Nevra Çankaya
nevrac@marjinal.com.tr

www.artimbilisim.com
2003 yılında İstanbul'da kurulan Artım Bilişim A.Ş. dağıtımını üstlendiği ürün ve servisler ile Bilişim Teknolojileri endüstrisindeki lider firmalardan olmayı amaçlıyor. Özellikle finans, lojistik ve depolama alanlarında satış öncesi ile sonrası hizmetlerinin kullanımı sırasında katma değerli servis sunumunu geliştirmeyi amaçlayan şirket halen 27 personeli ile İstanbul ve Ankara'daki ofislerinde bilişim dünyasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak faaliyet gösteriyor. Artım Bilişim 2011 yılından itibaren tüm çözümlerini Index Grup güvencesi ve gücü altında sunmaya devam ediyor.

Artım Bilişim
2003 yılında İstanbul’da kurulan Artım Bilişim A.Ş. dağıtımını üstlendiği ürün ve servisler ile Bilişim Teknolojileri endüstrisindeki lider firmalardan olmayı amaçlıyor. Özellikle finans, lojistik ve depolama alanlarında satış öncesi ile sonrası hizmetlerinin kullanımı sırasında katma değerli servis sunumunu geliştirmeyi amaçlayan şirket halen 27 personeli ile İstanbul ve Ankara’daki ofislerinde bilişim dünyasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak faaliyet gösteriyor. Artım Bilişim 2011 yılından itibaren tüm çözümlerini Index Grup güvencesi ve gücü altında sunmaya devam ediyor.