Haberler / Artım Bilişim Basın Bültenleri
11.04.2018

Artım Bilişim, Özbekistan'da bulut teknolojileri üzerine Oracle Day etkinliğine katıldı

30 yıla yakın bir süredir Türk bilişim sektöründe “Geleceğin teknoloji dağıtım grubu” vizyonuyla hareket eden Index Grup bünyesindeki Artım Bilişim'in desteğiyle, geçtiğimiz hafta Özbekistan'da bulut teknolojileri konulu Oracle Day etkinliği gerçekleştirildi. 14 bayinin katıldığı etkinlikte Oracle'ın bulut stratejileri, Türkiye'deki başarılı Oracle uygulamaları ve bulut teknolojilerinin sağladığı avantajlar değerlendirildi.

Bulut bilişim çözümleri, büyük veri çözümleri ve nesnelerin interneti gibi alanlarda faaliyet gösteren Artım Bilişim; yurtdışında başta Azerbaycan olmak üzere Özbekistan, Türkmenistan, Gürcistan, Ermenistan, Kırgızistan ve Tacikistan'daki kurumsal müşterilerine ulaşarak Orta Asya'daki tecrübelerini artırmak üzere çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Artım Bilişim bu hedef doğrultusunda Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te bulut teknolojileri üzerine müşteri ve bayilere yönelik Oracle Day etkinliğine katıldı. Artım Bilişim İcra Kurulu Üyesi Suat Sümer, 14 bayi ve 200 son kullanıcının katıldığı etkinlikte kanala sağladıkları hizmetler, yatırımlar ve bulut teknolojilerinde distribütörlerin pozisyonuna dair bir konuşma yaptı.

Bulutta veri güvenliği ve veri güvenliğine ilişkin Oracle çözümlerinin gündeme getirildiği etkinlikte konuşan Sümer; bulutun, bilgi teknolojileri ekosisteminin en çok üzerinde durulması gereken konularının başında geldiğini vurguladı. Suat Sümer, sözlerine şöyle devam etti: “Özellikle katma değerli ürün ve hizmetlerimizle iş ortaklarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasını hedefliyoruz. Bulut, tüm müşteriler ve iş ortakları için önemli faydalar sağlıyor.”

Nevra Çankaya
nevrac@marjinal.com.tr

www.artim.com.tr
2003 yılında İstanbul'da kurulan Artım Bilişim A.Ş. dağıtımını üstlendiği ürün ve servisler ile Bilişim Teknolojileri endüstrisindeki lider firmalardan olmayı amaçlıyor. Özellikle finans, lojistik ve depolama alanlarında satış öncesi ile sonrası hizmetlerinin kullanımı sırasında katma değerli servis sunumunu geliştirmeyi amaçlayan şirket halen 40'ın üzerinde personeli ile İstanbul ve Ankara'daki ofislerinde bilişim dünyasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak faaliyet gösteriyor. Artım Bilişim 2011 yılından itibaren tüm çözümlerini Index Grup güvencesi ve gücü altında sunmaya devam ediyor.

Artım Bilişim
2003 yılında İstanbul’da kurulan Artım Bilişim A.Ş. dağıtımını üstlendiği ürün ve servisler ile Bilişim Teknolojileri endüstrisindeki lider firmalardan olmayı amaçlıyor. Özellikle finans, lojistik ve depolama alanlarında satış öncesi ile sonrası hizmetlerinin kullanımı sırasında katma değerli servis sunumunu geliştirmeyi amaçlayan şirket halen 27 personeli ile İstanbul ve Ankara’daki ofislerinde bilişim dünyasının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak faaliyet gösteriyor. Artım Bilişim 2011 yılından itibaren tüm çözümlerini Index Grup güvencesi ve gücü altında sunmaya devam ediyor.