27.11.2018

Aralık ayı boyunca tüm çocuklar, Forum Bornova'nın ForumBüs'üne davetli!

Forum Bornova, minik misafirleri için özel tasarlanan etkinlik noktası ForumBüs'te aralık ayı boyunca yılbaşı temalı keyifli atölyeler düzenleyecek. Mumluktan yılbaşı kartına, kapı süsünden yılbaşı ağacına rengarenk, ışıl ışıl tasarımları elleriyle hazırlamak isteyen tüm çocuklar, Forum Bornova'ya davetli!

Forum Bornova tarafından çocuklara özel atölye çalışmaları için tasarlanan ForumBüs, aralık ayı boyunca minikleri yılbaşı temalı etkinliklerde ağırlayacak. Eğlenceli ve yaratıcı atölyeler kapsamında çocuklar mumluk, kapı süsü, cupcake ve yılbaşı kartı yapımını öğrenecek, yılbaşı ağaçlarını elleriyle boyayacak.

El becerilerini geliştirirken yeni yıl heyecanını yaşamak isteyen tüm çocuklar, ForumBüs'e davetli!

ForumBüs'ün atölye tarihleri ve içerikleri, Forum Bornova'nın sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.