Haberler / GittiGidiyor Basın Bültenleri
08.05.2019

Anneliğin en çok yakıştığı ünlü isim Doğa Rutkay

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor'un Anneler Günü'ne özel olarak Poltio üzerinden düzenlediği ankete göre, son bir yıl içinde anne olanlar arasında anneliğin en çok yakıştığı ünlü isim Doğa Rutkay oldu. Rutkay'ı sırasıyla Fahriye Evcen, Gizem Hatipoğlu, Azra Akın, Şükran Ovalı ve Canan Ergüder izledi.

Türkiye'nin öncü e-ticaret sitesi GittiGidiyor, sosyal anket platformu Poltio üzerinden Anneler Günü'ne özel anket düzenledi. 24 Nisan- 3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 4 bin 405 kişinin oy kullandığı ankette, “Son bir yıl içinde anne olanlar arasında anneliği en çok yakıştırdığınız ünlü isim kim?” sorusuna katılımcılar yüzde 37 oy oranıyla Doğa Rutkay yanıtını verdi. Anket sonucunda anneliğin en çok yakıştığı ünlü isim seçilen Doğa Rutkay'ı yüzde 35 oy oranıyla yani çok küçük bir farkla Fahriye Evcen takip etti. Evcen'i yüzde 13'le Gizem Hatipoğlu, yüzde 8'le Azra Akın, yüzde 5'le Şükran Ovalı ve yüzde 2'yle Canan Ergüder izledi.

Ayşe Ekin Gündüz
ayseg@marjinal.com.tr

GittiGidiyor hakkında
2001 yılında kurulan ve Türkiye'nin ilk online pazaryeri olan GittiGidiyor, 2011 yılında global e-ticaret devi eBay'in çatısı altına girdikten sonra sektördeki öncü konumunu daha da güçlendirdi. 23 milyon kayıtlı kullanıcısı bulunan GittiGidiyor, avantajlı fiyatlarla milyonlarca ürüne ev sahipliği yapan; bireysel satıcılar, KOBİ ve büyük işletmelerin mağaza açıp işlerini büyüttüğü güvenli bir alışveriş platformudur. 50 kategoride 15 milyon ürün çeşidiyle farklılaşan GittiGidiyor, ödemeleri %100 güvence altına alan ödeme-onay sistemi “Sıfır Risk” kullanır. Saniyede 1 ürünün satıldığı site, 9 milyon kez indirilen mobil uygulamalarıyla ve mobil cihazlara uyumlu alışveriş ekranlarıyla satışının %50'sini mobilden gerçekleştirmektedir. GittiGidiyor, Great Place to Work tarafından belirlenen Türkiye'nin En İyi İşverenleri-2018 listesinde 1'inci olmuştur. www.gittigidiyor.com