11.05.2019

Annelere en anlamlı hediye Forum Mersin'de

Mersin ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, bu yıl Anneler Günü için hazırladığı özel atölye çalışmalarında, annelerine paha biçilemez el emeği hediyeler hazırlamak isteyen minikleri ağırlayacak. 11-12 Mayıs günlerinde Forum Mersin'i ziyaret eden 7-13 yaş arası çocuklar, ücretsiz gerçekleştirilecek atölyelerde unutulmaz el emeği hediyelerini anneleriyle beraber hazırlama imkanı bulacak.

Forum Mersin, 11-12 Mayıs 2019 Cumartesi ve Pazar günleri annesine paha biçilemez bir el emeği hediye hazırlamak isteyen çocukları ağırlayacak. Her iki gün de 14.00 – 18.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleştirilecek atölye çalışmaları, katılımcılara düş kapanı ve keçe çanta yapımını öğretecek. 7 – 13 yaş arası çocukların anneleriyle beraber katılabileceği bu keyifli etkinlikte bir arada üretmenin mutluluğunu yaşamak isteyen herkes, Forum Mersin'e davetli!

,
www.forummersin.com