Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
10.05.2017

Anneler Günü'ne Özel Ödüller Morhipo'da!

Morhipo.com, sosyal medya üzerinden düzenlediği yarışma ve fırsatlarla kazandırmaya devam ediyor. Anneler Günü'ne özel Instagram ve Twitter'da düzenlenen yarışmalar “beğen/paylaş/kazan” teması ile 150 TL'lik alışveriş çeki ve hediyeler kazandırıyor. Facebook Live video özellikli yarışma ise  200 TL ve üzeri alışverişlerde 40 TL değerinde alışveriş çeki sunuyor.

Morhipo.com, Anneler Günü'ne birbirinden özel yarışma ve kampanyalarla hazırlanıyor. Sosyal medya üzerinden paylaşırken kazandıran yarışmalar, hediye ve alışveriş çekleri Morhipo.com müşterilerini bekliyor. Anneler Günü'ne özel annelerin öğütlerinden oluşan bir kutlama videosu da hazırlayan Morhipo.com, “Bizim her zaman iyiliğimizi düşünen annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun” mesajını veriyor.

“Anneler bizim her zaman iyiliğimizi ister”
Morhipo.com'un Instagram üzerinden düzenlediği Anneler Günü yarışması “Anneler bizim her zaman iyiliğimizi ister” temasıyla gerçekleşiyor. Kullanıcıların etkileşimlerini artırmayı hedefleyen yarışma ile Morhipo.com'un Instagram üzerinden paylaştığı videoyu beğenip annelerinden aldığı en önemli öğüdü paylaşan 3 kişi 150 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

4 ayrı güne 4 ayrı hediye
Anneler Günü haftası içinde düzenlenecek ikinci “Beğen/Paylaş/Kazan” konseptli yarışma ise Twitter üzerinden kazandırıyor. Morhipo.com, bu yarışma kapsamında 4 ayrı günde 4 ayrı ürün hediye ediyor.

Live video özelliği ile hediye çekleri
Facebook'ta düzenlenen yarışmada ise “live video” özelliği kullanılıyor. Anneler Günü'nde 400 beğeni alan video sahipleri, 200 TL ve üzeri sezon alışverişlerinde 40 TL'lik hediye çeki kazanıyor.

Morhipo.com Instagram video yarışmasının linki için:

Esra Şavkın
esras@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com,  Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.