Haberler / Western Digital Basın Bültenleri
17.04.2018

Anneler Günü'nde hediyeniz depolama özgürlüğü olsun

My Cloud Home, iXpand Base ve Dual Drive ile anneler, çocukları ve sevdikleriyle olan anılarını özgürce depolasın!

Hayatımızdaki önemli kişilerin yer aldığı anılar şüphesiz ki diğerlerinden çok daha değerli. Çocukları ve sevdikleriyle paylaştığı anıları ölümsüzleştirmeye önem veren anneler için en uygun hediyeleri Western Digital ve SanDisk sunuyor. Bu Anneler Günü'nde Western Digital'dan My Cloud Home, SanDisk'in iPhone ve iPad için geliştirdiği iXpand Base ve Android cihazlarına özel olarak tasarladığı Dual Drive ile anılarınız sorunsuz bir şekilde depolanıyor.

Anılarınızı evinizin konforunda depolayın: My Cloud Home
My Cloud™ Home, evdeki Wi-Fi yönlendiricisine doğrudan takılan ve bu sayede tüm dijital içeriği tek bir merkezde kaydedebilen, kullanımı kolay, kişisel bir cihaz olarak dikkat çekiyor. Fotoğrafları ve videoları akıllı cihazlardan otomatik olarak yedekleyebilmenin yanı sıra herhangi bir kabloya ihtiyaç duymadan tüm içerikleri PC, Mac ve bulut hesapları ile senkronize edebiliyor. USB flash sürücüler ve harici sabit sürücüler gibi başka aygıtlardan fotoğrafları, videoları ve dokümanları hızlı bir şekilde içe aktarmak için yalnızca USB bağlantı noktasını kullanmak yeterli oluyor. Mobil, masaüstü ve tarayıcılar için geliştirilen My Cloud™ Home uygulamasıyla kullanıcılar, internet bağlantısı olan herhangi bir yerden fotoğraflara ve videolara erişilebilmenin yanı sıra bu içerikleri yükleyip paylaşılabiliyor.

SanDisk iXpand Base cihazı şarj ederken verileri depoluyor
iPhone ve iPad için geliştirilen SanDisk iXpand'in USB 3.0 girişi ve 15W değerindeki gücü sayesinde cihazını hızlı bir şekilde şarj ederken verilerinizi de kalitesinde herhangi bir kayıp olmadan, otomatik olarak yedekliyor. Böylece ücretli bulut sistemlerinin yerini rahatça doldururken kablo sarma oluğu sayesinde kablolarınızı da düzenli bir şekilde koruma imkânı sağlıyor.

Ultra Dual Drive USB, Android cihazı ve bilgisayar arasında bağlantı kuruyor
Micro-USB ve USB 3.0 girişleri sayesinde saniyede 150 MB'a kadar yüksek bir hızla veri aktarabilen Ultra Dual Drive, Android cihazı ve bilgisayarları birbirine bağlıyor. 16 GB ile 256 GB arasında değişen kapasite seçeneklerine sahip Ultra Dual Drive, Android cihazından depolanan dosyaları bilgisayara aktarabildiği gibi kendi içerisinde de saklayabiliyor. Google Play Store'dan ücretsiz SanDisk Memory Zone uygulaması sayesinde Android cihazla bağlantı oluşturulduğu anda verileri depoluyor.

İlgili kişi
Önder Kalkancı
onderk@marjinal.com.tr

Western Digital
Western Digital Corporation (NASDAQ: WDC), insanların verileri oluşturmasını, güçlendirmesini, deneyimlemesini ve korumasını sağlayan depolama teknolojileri ve çözümleri geliştiren endüstrinin lider şirketlerindendir. Şirket, sürekli değişen pazar ihtiyaçlarını; müşteri odaklı inovasyon, yüksek verimlilik, esneklik ve hız ile güçlü ve yüksek kalitede depolama çözümlerinden oluşan geniş portföy sunarak karşılamaktadır. Ürünlerimiz HGST, SanDisk ve WD markaları altında OEM’lere, distribütörlere, satıcılara, bulut altyapısı sağlayıcılarına ve tüketicilere sunulmaktadır. Daha fazla bilgi için: www.hgst.com, www.wd.com ve www.sandisk.com.