Haberler / Morhipo.com Basın Bültenleri
06.05.2019

Anneler Günü hediyesi son dakikaya kalanlara Hepsiexpress ile büyük kolaylık Morhipo.com'da

Modanın e-ticaretteki adresi Morhipo.com, müşterilerine Anneler Günü'ne özel en güzel hediyeleri sunarken, Hepsiexpress ile ücretsiz aynı gün ve ertesi gün randevulu teslimat fırsatı sağlıyor.

Moda dünyasında yeni trendlere imza atan, yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir arada sunarak güvenli alışverişin vazgeçilmez adresi olan Morhipo.com, bu yıl 12 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü'ne özel indirim fırsatlarıyla pek çok hediye alternatifi sunuyor. Üstelik hediye almak için son dakikaya kalanlara Hepsiexpress ile harika bir fırsat sunuyor.

Morhipo.com'dan alışveriş yapmak isteyenleri yüzde 80'e varan indirim fırsatlarıyla mis gibi parfüm seçeneklerinin yanı sıra Beymen çantalarda yüzde 60'a varan indirime ek %15 indirim, Chakra'da ise 300 TL ve üzeri alışverişlerde 75 TL indirim fırsatı bekliyor.

Üstelik 6-12 Mayıs tarihleri arasında Axess, CardFinans ve Advantage'a özel 500 TL ve üzeri alışverişlerde ekstrenize 100 TL indirim ve dokuz taksit fırsatı bulunuyor!

Son dakikacılara büyük kolaylık

“Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla müşterilerine güvenli, hızlı ve kolay alışveriş keyfini yaşatan Morhipo.com, Anneler Günü hediyesini son dakikaya bırakanlara çok özel bir avantaj sunuyor. 8-11 Mayıs tarihleri arasında hızlı gönderi ürünlerinden alışveriş yapanlar, Hepsiexpress ile ücretsiz aynı gün ve ertesi gün randevulu teslimat fırsatını yakalıyor.

Hepsiexpress ile müşteriler teslimatlarını İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli bölgelerine ertesi gün randevulu teslimat seçenekleriyle gerçekleştirebiliyor. Yani müşteriler kargolarının teslim gününü ve zaman aralıklarını kendi diledikleri gibi belirliyor. Üstelik İstanbul bölgesinde yapılan alışverişlerin teslimatları gün içinde de gerçekleşebiliyor. İstanbul için aynı gün ve ertesi gün randevulu teslimat seçeneklerinden faydalanan müşteriler, alışverişlerine diledikleri zaman aralıklarını tercih ederek ulaşabiliyor. Aynı gün randevulu teslimat sadece İstanbul'da olmak üzere, 18.00-23.00 arası teslimat saatlerinde,  ertesi gün randevulu teslimat ise 13.00-18.00 ve 18.00-23.00 saatleri arasında tercih edilebiliyor.

Editöre not: Tüm görsellere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ulaş Dağlıoğlu
ulasd@marjinal.com.tr

Morhipo.com hakkında
Türkiye'de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor, “Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla hareket eden Morhipo.com 3D Secure gibi güvenlik sistemlerinin yanı sıra internet üzerindeki işlemleri şifreleyerek tüketicilerin gizliliğini maksimum seviyeye çıkaran Full SSL teknolojisi ile üyelerine güvenli alışveriş keyfi yaşatıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda yüz binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90'a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. www.morhipo.com

Morhipo.com
Türkiye’de ilk kez yeni sezon ürünleri ve çok avantajlı kampanyaları bir araya getiren morhipo.com, her zevke ve bütçeye uygun zengin ürün çeşitliliği, çok yüksek indirim oranları ve hızlı teslimat ayrıcalıklarıyla alışveriş dünyasında fark yaratıyor. Yeni Sezon bölümünde mağazalarla aynı zamanda binlerce sezon ürününü üyelerine sunan morhipo.com, Özel İndirim Kulübü bölümünde ise her gün yüzde 90’a varan indirimler uygulayarak kaçırılmayacak kampanyaları üyeleriyle buluşturuyor. ‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, müşterilerinin talebi halinde bir ay süreyle koşulsuz iade kabul ediyor ve kargo ücretini üstleniyor.