10.05.2019

Anneler Forum Erzurum'un sanat atölyelerinde buluşuyor

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum bu yıl 11-12 Mayıs tarihlerinde Anneler Günü'ne özel gerçekleştireceği keyifli atölye çalışmalarının yanı sıra Esmek ekibiyle de anlamlı bir işbirliğine imza atıyor. Ebru sanatı, ahşap yakma ve filografi atölye ve sergilerini ziyaret etmek isteyen herkes, bu hafta sonu Forum Erzurum'a davetli!

Ziyaretçilerine sunduğu benzersiz alışveriş deneyiminin yanı sıra gerçekleştirdiği etkinliklerle de dikkat çeken Forum Erzurum, bu yıl Anneler Günü'nde sanat ve el emeğiyle dolu özel bir program hazırladı.

11-12 Mayıs 2019 Cumartesi ve Pazar günleri Forum Erzurum'u ziyaret edenler, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan ve kadınlara sosyal yaşam alanları oluşturan Esmek işbirliğiyle düzenlenen Ebru sanatı, ahşap yakma ve filografi atölyelerine katılma imkanı bulacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek atölyelerin yanı sıra, el emeği eserlerden oluşan sergi de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Ailecek keyifli bir Anneler Günü geçirmek, sanat atölyelerine katılmak ve el emeği ürünleri yakından incelemek isteyen herkes, Forum Erzurum'a davetli!