29.04.2019

Ankara'nın ilk astroloji festivali Gordion'da başlıyor

Ankara'nın gözde alışveriş merkezi Gordion AVM, şehirde bir ilke imza atacak ve astroloji meraklılarını gerçekleştireceği özel festivalde ağırlayacak. 1-5 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Astro Fest'te tarot falı, el falı, tılsımlı taşlar, kahve falı gibi etkinliklerin yanı sıra ünlü astrolog Zeynep Turan ile keyifli bir astroloji sohbeti de meraklıların beğenisine sunulacak.

Misafirlerine yıl boyu cazip fırsatlar, yepyeni trendler ve pek çok keyifli etkinlik sunan Gordion AVM, bu kez Astro Fest ile bir ilke imza atacak. Astroloji konusunda şehirde düzenlenecek ilk festival olma özelliğine sahip Astro Fest, 1-5 Mayıs 2019 tarihleri arasında Gordion AVM ziyaretçilerini bekliyor.

Etkinlik tarihleri boyunca Gordion'dan tek fişte 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, Astro Fest kapsamında gerçekleştirilecek tarot falı, el falı, kahve falı ve tılsımlı taşlar etkinliklerinin birinden ücretsiz faydalanabilecek.

Astro Fest'in ziyaretçilere özel sürprizi ise ünlü astrolog Zeynek Turan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşi olacak. 4 Mayıs 2019 Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak söyleşi, astrolojiye dair pek çok soruya yanıt verecek.

Tüm astroloji meraklıları, bu keyifli etkinlik için Gordion AVM'ye davetli!