18.12.2018

Anında kazandıran yılbaşı alışverişi için Forum Mersin'e davetlisiniz!

Mersin'in alışveriş ve eğlence merkezi Forum Mersin, yılbaşı alışverişine gelen misafirlerine kazançlı bir sürpriz sunuyor. Forum Mersin'den 30 Aralık'a dek aynı gün içinde yapılacak 300 TL'lik alışverişler, anında 30 TL yüklü hediye kart kazandıracak.

Yıl boyu kaliteli ve keyifli etkinlikler sunan Forum Mersin, tüm ziyaretçilerine harcadıkça kazandıran özel bir yılbaşı fırsatı sunuyor. 17 Aralık'ta başlayan Param Forum Mersin Kart kampanyası kapsamında, aynı gün içinde, toplamda en fazla iki fişte veya faturada yapılacak 300 TL'lik alışverişler anında 30 TL yüklü hediye kart kazandıracak.

30 Aralık 2018'e dek devam edecek stoklarla sınırlı bu özel kampanyaya katılmak, yılbaşı alışverişini anında kazanca çevirmek isteyen herkes, Forum Mersin'e davetli!

www.forummersin.com