28.12.2017

Alışverişe gelenlerin yakıtı, Forum Erzurum'dan hediye!

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum, 29 Aralık – 7 Ocak tarihleri arasında aynı günde tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlere anında 20 TL değerinde yakıt kartı hediye ediyor.

Alışveriş, sinema, lezzet ve eğlenceyi aynı çatı altında buluşturan Forum Erzurum ziyaretçileri, 29 Aralık 2017 – 7 Ocak 2018 tarihleri arasında, aynı gün içinde tek seferde yapacakları 200 TL ve üzeri alışverişleri karşılığında anında 20 TL değerinde yakıt kartı kazanacak. Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak akaryakıt ve otogaz harcamalarında geçerli bu özel kart kampanyasına, tüm Forum Erzurum misafirleri davetli!