12.11.2018

Alışveriş sizden, yakıt Forum Magnesia'dan!

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, 12-18 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceği özel kampanyasıyla alışverişlerinizi anında yakıta dönüştürecek. Aynı günde ve tek seferde yapılan 200 TL ve üzeri tüm alışverişlere 20 TL'lik yakıt kartı hediye eden özel kampanyadan faydalanmak, alışverişini kazanca dönüştürmek isteyen herkes, Forum Magnesia'ya davetli!

Yıl boyu düzenlediği etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Forum Magnesia, 12 - 18 Kasım 2018 tarihleri arasında aynı gün içinde, tek seferde yapılan 200 TL ve üzeri tüm alışverişlere anında 20 TL değerinde Petrol Ofisi yakıt kartı hediye ediyor.

Stoklarla sınırlı olan kampanyadan faydalanmak isteyen herkes, Forum Magnesia'ya davetli!