23.12.2018

Alışveriş keyfini sürpriz hediyesiyle taçlandırmak isteyen herkes Forum Magnesia'nın Hediye Kabini'ne davetli!

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, 24 - 31 Aralık tarihleri arasında yılbaşı alışverişine gelen tüm misafirlerini Hediye Kabini sürpriziyle sevindirecek. Tek seferde 350 TL veya toplamda 500 TL alışveriş yapan herkes anında Forum Magnesia'nın Hediye Kabini'ne girerek binlerce hediyeden birini seçmeye hak kazanacak!

Ziyaretçilerine yıl boyu keyifli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunan Forum Magnesia, yılbaşı alışverişlerini sürpriz hediyelerle taçlandırıyor.

24 – 31 Aralık 2018 tarihleri arasında Forum Magnesia'dan tek seferde 350 TL veya toplamda 500 TL'lik alışveriş yapan herkes, Hediye Kabini oyununa katılmaya hak kazanacak. Kabinde uçuşan çekleri yakalayan Forum Magnesia misafirleri, çekin üzerinde yazan hediyeye anında sahip olacak.

Cep telefonundan tablete, küçük ev aletlerinden yakıt kartlarına binlerce sürpriz hediyeden birine sahip olmak isteyen herkes, yılbaşı alışverişi için Forum Magnesia'ya  davetli!