15.01.2018

Ali Baba'nın Forum Trabzon'daki Masal Çiftliği'ne davetlisiniz!

Trabzon'un buluşma noktası Forum Trabzon, minik ziyaretçilerinin tatil keyfine keyif katacak çok özel bir etkinliğe hazırlanıyor. Çocuklara masal tadında bir çiftlik hayatı deneyimi sunan Ali Baba'nın Masal Çiftliği, 20 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında Forum Trabzon'da minik ziyaretçilerini bekliyor.

Trabzon'un alışveriş ve eğlence merkezi Forum Trabzon, minik misafirlerini yarıyıl tatilinde unutulmaz bir deneyim yaşamaya davet ediyor.

Forum Trabzon'da 20 Ocak – 2 Şubat 2018 tarihleri arasında kurulacak özel etkinlik alanı, çocukları tanımadıkları köy yaşantısıyla buluşturacak. Ali Baba'nın Masal Çiftliği'ni ziyaret eden minikler inekten süt sağıp, kuyudan su çekecek, tarlaya tohum ekip, folluktan yumurta toplayacak ve gerçek bir çiftçilik deneyimi yaşama imkanı bulacak.

Özellikle büyük şehirlerde yaşayan çocukların doğal ortamlardan uzakta, tüketilebilir besin kaynaklarından habersiz sürdürdükleri hayatı değiştirmek amacıyla hazırlanan Ali Baba'nın Masal Çiftliği, çocuklara çiftçilik mesleğini masalsı bir anlatımla yaşatıyor.
Yarıyıl tatili boyunca ücretsiz gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında atların sırtındaki küfelerde hem odun taşıyacak hem de gezinti yapacak olan çocuklar, tarlada sebze hasadının yanı sıra Ali Baba ile birlikte çiftliği ve çiftçiliği öğrenerek, etkinlik sonunda birer Çiftçi Sertifikası da alacaklar.

Yarıyıl tatilinin unutulmaz bir deneyime dönüşmesini isteyen tüm minikler ve aileleri, Forum Trabzon'da kurulacak Ali Baba'nın Masal Çiftliği'ne davetli.