26.01.2018

Ali Baba'nın Forum Trabzon'daki Masal Çiftliği'nden bir haftada tam 1.000 çiftçi geçti!

Trabzon'un buluşma noktası Forum Trabzon'un çocuklara masal tadında bir çiftlik hayatı deneyimi sunan Ali Baba'nın Masal Çiftliği etkinliğine bugüne dek tam 1.000 çocuk katıldı. 2 Şubat'a kadar sürecek etkinlik, yaşattığı unutulmaz deneyimle aileleri de en az çocuklar kadar memnun ediyor.

Minik misafirlerine yarıyıl tatilinde unutulmaz bir deneyim yaşatan Forum Trabzon'da gerçekleştirilen Ali Baba'nın Masal Çiftliği etkinliğine 20 Ocak'tan bugüne dek tam 1.000 çocuk katıldı. Miniklerin yoğun ilgisiyle devam eden Ali Baba'nın Masal Çiftliği, kurulan özel alanda çocukları tanımadıkları köy yaşantısıyla buluşturuyor.

Ali Baba'nın Masal Çiftliği'ni ziyaret eden minikler inekten süt sağıp, kuyudan su çekiyor, tarlaya tohum ekip, folluktan yumurta topluyor ve gerçek bir çiftçilik deneyimi yaşama fırsatı yakalıyor.

Özellikle büyük şehirlerde yaşayan çocukların doğal ortamlardan uzakta, tüketilebilir besin kaynaklarından habersiz sürdürdükleri hayatı değiştirmek amacıyla hazırlanan Ali Baba'nın Masal Çiftliği, çocuklara çiftçilik mesleğini masalsı bir anlatımla yaşatıyor. Yarıyıl tatili boyunca ücretsiz gerçekleştirilen etkinlik kapsamında atların sırtındaki küfelerde hem odun taşıyan hem de gezinti yapan çocuklar, tarlada sebze hasadının yanı sıra Ali Baba ile birlikte çiftliği ve çiftçiliği öğrenerek, etkinlik sonunda birer Çiftçi Sertifikası da alıyorlar.

Yarıyıl tatilinin unutulmaz bir deneyime dönüşmesini isteyen tüm minikler ve aileleri, Forum Trabzon'da 2 Şubat 2018'e dek devam edecek Ali Baba'nın Masal Çiftliği etkinliğine davetli.