13.05.2019

Ailecek Ramazan keyfi için Forum Erzurum'a davetlisiniz

Erzurum ve çevre illerin alışveriş ve eğlence merkezi Forum Erzurum, ailecek keyifli bir Ramazan geçirmek isteyen ziyaretçilerini fasıl dinletilerinde ve tiyatro oyunlarında ağırlıyor.  Ramazan ruhunu sevdikleriyle beraber dolu dolu yaşamak isteyen herkes, Forum Erzurum'a davetli!

Ziyaretçilerine sunduğu benzersiz alışveriş deneyiminin yanı sıra gerçekleştirdiği etkinliklerle de dikkat çeken Forum Erzurum, bu yıl Ramazan'a özel bir program hazırladı. 18-19 Mayıs, 25-26 Mayıs ve 1-2 Haziran 2019 Cumartesi ve Pazar günleri Forum Erzurum'u ziyaret edenler, Ramazan ruhuna uygun etkinliklere ailecek katılma imkanı bulacak. Cumartesi ve Pazar günleri saat 17.00'de tiyatro, saat 19.00'da ise fasıl dinletisi etkinlikleri, Forum Erzurum ziyaretçilerinin beğenisine sunulacak.