10.05.2019

Ailecek keyifli bir Ramazan geçirmek isteyen herkes Forum Magnesia'ya davetli

Manisa'nın çekim merkezi Forum Magnesia, bu yıl da küçük büyük tüm misafirlerine hitap edecek keyifli bir Ramazan programı hazırladı. Ayrıca kapanış saatlerinde de düzenleme yapan Forum Magnesia, her Cuma ve Cumartesi günü saat 23.00'e dek açık olacak, ailecek Ramazan'ın keyfi yine Forum Magnesia'da çıkacak.

Ziyaretçilerine yıl boyu keyifli ve kaliteli bir alışveriş deneyimi sunan Forum Magnesia, Ramazan ayını bu özel zamanın manevi değerlerini miniklerle buluşturan özel gösteriler ve kapanış saatlerinde yaptığı düzenlemelerle karşılıyor.

Ramazan süresince her hafta sonu saat 16.00'da Forum Magnesia'yı ziyaret edecek minikler, ücretsiz gerçekleştirilecek Hacivat ve Karagöz gölge oyunlarıyla eğlenecek. Bayram alışverişlerine özel 31 Mayıs, 1 Haziran ve 2 Haziran günlerinde de yine saat 23.00'e dek ziyaretçilerini ağırlayacak olan Forum Magnesia, ailecek keyifli ve kaliteli zaman geçirmek isteyenleri bekliyor.