11.07.2018

Aile boyu akıl oyunlarının keyfi Forum Bornova'da çıkacak!

İzmir ve çevre illerin çekim merkezi Forum Bornova, LaQ mağazası işbirliğiyle gerçekleştirdiği birbirinden keyifli akıl oyunlarını, hazırladığı özel etkinlik alanında misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Forum Bornova tüm ziyaretçilerini 13, 14 ve 15 Temmuz 2018 tarihlerinde saat 14:00'ten 22:00'ye ister ailecek ister bireysel olarak katılabilecekleri keyifli Akıl Oyunları etkinliğine davet ediyor. Ziyaretçiler; LaQ mağazası işbirliği ile gerçekleştirilen etkinlik için kurulan özel alanda, çocukların gelişimini destekleyen Halli Galli ve Tik Tak Bomm oyunları hakkında bilgi alıp, oynama imkanı bulacak.

Dikkat, konsantrasyon, görsel algı, analitik düşünme, yaratıcı düşünme, eleştirel düşünme, uzamsal algı, el-göz koordinasyonu, problem çözme becerileri, strateji, işbirliği, kişisel farkındalık ve iletişim becerileri gibi pek çok özelliği geliştirmeye yönelik özel oyunlarla ailecek keyifli vakit geçirmek isteyen herkes, Forum Bornova-LaQ Akıl Oyunları günlerine davetli!